Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ma/holnap tesztelnél...

Ha ma/holnap tesztelnél pozitívat, rögtön elmondanád a férjednek, vagy megvárnád vele a karácsonyt?

Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 16:16
A kérdező szavazást indított:
Elmondanám azonnal
Megvárnám a karácsonyt
94 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Elmondanám azonnal.
2020. dec. 20. 16:31
 2/19 anonim ***** válasza:
70%
Biztos nem bírnám ki több napig nem elmondani. Amúgy minden tiszteletem azoké, akik ezt képesek titokban tartani és megtervezik és cukin bejelentik, mert olyan önuralmuk van, ami nekem nincs :D
2020. dec. 20. 16:37
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Határeset, de így már kivárnám a karácsonyt. Az már csak 3 nap, szinte semmi, és így igazán meglenne a varázsa. Többet nem nagyon várnék, azt én sem értem, akik hetekig tartják magukban.
2020. dec. 20. 16:45
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

Én biztosan elmondanám, bár mi mondjuk együtt vártuk a teszt eredményét a párommal, soha nem teszteltem nélküle.

Remélem, hogy nem érted félre, de azért azt sem árt figyelembe venni, hogy egy pozitív teszt még nem jelenti azt, hogy 100% hogy tényleg lesz belőle gyerek is. Ha ne adja ég elmegy vagy az ultrahangon kiderül karácsony után, hogy nincs embrió, akkor minden következő karácsonykor arra fogsz emlékezni, hogy ez volt a "meglepetésed" a párodnak. És ő is valószínűleg erre fog mindig emlékezni.

Szerintem mondd el neki már most és ne ajándékként add elő karácsonykor a pozitív teszt hírét.

2020. dec. 20. 17:34
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

Barátnőm tavaly 22-én tesztelt pozit, ő várt a bejelentéssel, és beletette a tesztet egy cipőcskével egy dobozba. Nem feltétlenül a karácsony miatt, hanem mert 3 éve ezen a napon kérte meg a férje a kezét.

Én elmondanám azonnal, mert az én párom megsértődne, ha napokig titokban tartanám.

2020. dec. 20. 17:35
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Kompromisszumos megoldás: bírd ki pár napig és még ne tesztelj.

Egyébként elmondanám azonnal. Mindkétszer így tettem, ahogy kijöttem a mosdóból.

Amúgy 5 éve karácsonykor már késett, de direkt nem teszteltem, mert nem akartam lebukni a rokonok előtt karácsonykor. Így hogy még nem tudtam, nem kellett hazudni (12 hét után akartam bejelenteni). 27-én teszteltem végül (pozitívat).

2020. dec. 20. 18:20
 7/19 anonim ***** válasza:
20%
Mi köze a terhességednek egy kreált ünnephez, amit egy több ezer éve írt könyvkitalációból vett sztori alapján felfejlesztettek ünnepnapokká? :D
2020. dec. 20. 18:29
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Azonnal elmondanám, ha nem együtt néztük volna meg a teszteket.
2020. dec. 20. 19:56
 9/19 anonim ***** válasza:
Az én férjem kb tisztában van a ciklusommal, így neki az is feltűnne, hogy késik pár napja. Nem lenne szívem nem el mondani neki egyből... Vagy azt mondani, hogy nem teszteltem, mikor én magam sem bírnám ki, hogy ne tszteljek.
2020. dec. 20. 20:49
 10/19 anonim ***** válasza:
34%
7-es egy lelki nyomorek. Sajnallak. En varnek:) ket eve en is igy akartam a ferjemnek betenni a fa ala, sajnos egyeb korulmenyek miatt megis el kellett mondanom karacsony elott, de csalodott voltam, hogy nem tudtam vegul meglepni vele karacsonykor.
2020. dec. 20. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!