Ha ma/holnap tesztelnél pozitívat, rögtön elmondanád a férjednek, vagy megvárnád vele a karácsonyt?
Én biztosan elmondanám, bár mi mondjuk együtt vártuk a teszt eredményét a párommal, soha nem teszteltem nélküle.
Remélem, hogy nem érted félre, de azért azt sem árt figyelembe venni, hogy egy pozitív teszt még nem jelenti azt, hogy 100% hogy tényleg lesz belőle gyerek is. Ha ne adja ég elmegy vagy az ultrahangon kiderül karácsony után, hogy nincs embrió, akkor minden következő karácsonykor arra fogsz emlékezni, hogy ez volt a "meglepetésed" a párodnak. És ő is valószínűleg erre fog mindig emlékezni.
Szerintem mondd el neki már most és ne ajándékként add elő karácsonykor a pozitív teszt hírét.
Barátnőm tavaly 22-én tesztelt pozit, ő várt a bejelentéssel, és beletette a tesztet egy cipőcskével egy dobozba. Nem feltétlenül a karácsony miatt, hanem mert 3 éve ezen a napon kérte meg a férje a kezét.
Én elmondanám azonnal, mert az én párom megsértődne, ha napokig titokban tartanám.
Kompromisszumos megoldás: bírd ki pár napig és még ne tesztelj.
Egyébként elmondanám azonnal. Mindkétszer így tettem, ahogy kijöttem a mosdóból.
Amúgy 5 éve karácsonykor már késett, de direkt nem teszteltem, mert nem akartam lebukni a rokonok előtt karácsonykor. Így hogy még nem tudtam, nem kellett hazudni (12 hét után akartam bejelenteni). 27-én teszteltem végül (pozitívat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!