Ránéznétek a tesztemre? 6. dponál járok Hogy lehet pozitív? Rögtön ki jött a csík.
2020. jan. 8. 21:12
1/13 anonim válasza:
Vagy korai peteérés, vagy a teszttel van baj. 🙀
2/13 anonim válasza:
Nekem volt ilyen ugyan igy es nem volt baba.
3/13 A kérdező kommentje:
2020. jan. 8. 21:39
4/13 anonim válasza:
Biztos, hogy hatodik dpo? Nekem pozinak tűnik, kicsit korainak tartom. Volt cikluskövetésed, vagy app alapján számold? Mert lehet, hogy korábban volt peteérésed, és hosszabb a luteális fázisod, amit az app nem számol bele.
5/13 A kérdező kommentje:
1. és 3. környékén volt ovum
Párommal csak 2.-án tudtam együtt lenni
Előtte nem mert dolgozott
Szóval csak akkor lehetett🙄
2020. jan. 9. 00:05
6/13 anonim válasza:
És azelőtt mondjuk egy héttel, pl. karácsonykor??? Ennyi idő alatt be sem ágyazódik kb.
7/13 A kérdező kommentje:
Karacsonykor megvolt a menzeszem🙄
2020. jan. 9. 13:06
8/13 anonim válasza:
Miért csináltál tesztet ilyen korán?
9/13 anonim válasza:
Lehetetlen 6. Dpon pozitívat tesztelni, szerintem nem akkor volt az ovud amikor gondolod hamarabb kellett, hogy legyen, ennyi idő alatt nem ágyazódik be és a hcg-t sem mutatja még ki. Viszont ez a teszt pozitív. :) De korábbi együttlétből foganhatott.
10/13 anonim válasza:
Nincs az az isten, hogy 6. dpo-n pozitív legyen egy teszt, egyszerűen még olyan kevés a HCG, hogy a legérzékenyebb se mutatja ki.
Hamarabb volt ovu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!