Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early teszt pozitív...

Predictor early teszt pozitív vagy száradási csík? Bizonytalan vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Csináltam egy tesztet a predictor early vel es nem tudom eldonteni hogy mit látok :D a kérdéses második csík időn belül látszódott. Tüneteim egyébként vannak, dec. 13.án (ciklus 27.napján) volt barnázós nyilalós 3 napom, azóta érzékeny a méhem és a mellem viszont nem jobban mintha meg kellene jönnie. A derekam, hátam viszont eléggé fajdogal. A menstruációm általában 30-40. napra tehető. 30. Naptól megint barnás folyásom van de jelentéktelen mennyiségű mert a tisztaságin nem látni.

[link]

2019. dec. 23. 11:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Nem mondanám százra, hogy pozitív..

Ismételd meg a tesztet szerintem. Drukkolok 🙂

2019. dec. 23. 12:04
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Amíg nagyítóval kell keresgélni, addig az nem pozitív. Látom, hogy mire gondolsz, de ez egy negatív teszt (még).
2019. dec. 23. 12:07
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
En rengeteg ilyen tesztet csinaltam. Tapasztalatom alapjan ez szaradasi csik, nincs szine. Ezen a teszten van szarasi csik. Van hasonlo kepem, 10dpon, az is nagyon halvany de jol lathatoan rozsaszin. Hanyasik dpon vagy? Ha holnap is ilyen, akkor az tuti negativ. Ezt esetleg akkor tudom pozinak elkepzelni, ha 8 dpon vagy.
2019. dec. 23. 12:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Nem tudom megmondani mikor volt peteérésem sajnos, ebbe a hónapba nem igazán figyeltem. Ha dec. 13. Án kezdődhetett a beágyazódás akkor a mai napra már mutatnia kellett volna sokkal egyértelműbben nem?
2019. dec. 23. 12:16
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Ez meg semmi sajnos
2019. dec. 23. 13:52
 6/14 anonim ***** válasza:
A beagyazodas 7. Nap korul kezdodik ha 10 napja volt ez, akkor mar nagyon eros csik lenne.
2019. dec. 23. 14:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szétszereltem természetesen... :D napfénybe vagy átvilágítva egesz szepen latszodik es nem szurke. Persze már nem igazán értékelhető.. csinálok képet arrol is. Néhány nap mulva csinálok mégegy ugyanilyen tesztet ha nem jön meg hátha pozi:)
2019. dec. 23. 17:22
 8/14 A kérdező kommentje:
2019. dec. 23. 17:49
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem akarlak elkeseríteni, de a szétszedett predictor úgy színeződik, mint a pinty. Nekem egy szétszedett predictor szépen berozsaszinult, utána időre megjött. Más teszt hómező. Csinálj pár nap múlva egy másikat.

A 30-40 napos ciklusokat érdemes lenne orvossal megkonzultalni.

2019. dec. 23. 18:14
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem értem miért szineződne attól hogyha szét van szedve a teszt.. Attól még a csík ugyanugy csík, ha ilyen ha olyan de ott van. Csak jobban látszik ha szét van szerelve.
2019. dec. 23. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!