Melyik pozitiv?
15tol 19ig
Ma a 19ik napon vagyok
34 napos ciklus
Túl érzékeny a teszt. Így nem fogod tudni. Használj kevésbé érzékenyt. Egy jól eltalált teszt, max 2 nap néz ki közel pozinak. Egyébként a pozi nap után erőteljesen halványabb negatív lesz a teszt.
Nekem is anno az érzékenység volt a gond, az egyik sose lett pozi csak erősödött majd halványult, a m@sik napokig pozinak látszott, a kettő közötti, talán 15-ös szépen mutatta.
Sok sikert!
Utanna neztem a neten a teszt utan youtubon.masnak tok jol mutatja az erosodest
Akkor nem ertem nekem miert egyforma mind
Leírtuk... Túl érzékeny a teszted...ebből ia van érzékeny és kevésbé érzékeny mint a terhességi tesztből. Mivel túl érzékeny a tesztes, így több napig is egyformán pozinak tűnik. Vegyél kevésbé érzékeny tesztet. pl van 10-es, 15-ös, 20-as, 25-ös. Ha a tied 15-ös, akkor 20-as vagy 25-ös kellene.
Kérlek olvasd el a válaszokat, mert többen is leírtuk.
Van akinek sok lh-t van akinek keveset termel a szervezet, ez igazából mindegy is, de pl akinek keveset termel annak a 25-ös ki se mutatja... ha meg sokat termel akkor a kisebb már napokkal hamarabb is pozitív lesz miközben még megy megy feljebb lh csúcsig a szint. Ezért nem mindegy milyen tesztet veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!