Predictor early teszt pozitív vagy száradási csík? Bizonytalan vagyok.
Sziasztok. Csináltam egy tesztet a predictor early vel es nem tudom eldonteni hogy mit látok :D a kérdéses második csík időn belül látszódott. Tüneteim egyébként vannak, dec. 13.án (ciklus 27.napján) volt barnázós nyilalós 3 napom, azóta érzékeny a méhem és a mellem viszont nem jobban mintha meg kellene jönnie. A derekam, hátam viszont eléggé fajdogal. A menstruációm általában 30-40. napra tehető. 30. Naptól megint barnás folyásom van de jelentéktelen mennyiségű mert a tisztaságin nem látni.
Legyen igazad. Saját tapasztalatom írtam le. Nem én vagyok az egyetlen, aki itt tesztszétszedőset játszott, utána meg koppant.
Amikor terhes lettem, a legolcsóbb mártogatóst sem kellett felpakolnom sehová, hogy csíkot keressünk. Szerintem ez (tesztszétszedés, órák múlva csíkkeresés) így önámítás.
Inkább két nap múlva tesztelj, az a tuti, atomokra szedés nélkül is látni fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!