Lehetséges, hogy valaki évekig próbálkozik teherbe esni, aztán új párra lel és azzal rögtön összejön a baba?
Több ilyet is ismerek, nem tudom miért kell folyton tagadni, hogy vannak, akik genetikailag nem passzolnak, csak még nem tudjuk a teljes okot.
A fodrászom ilyen(nála még csak egyikoldalon van gyerek), anyám barátnője(náluk mindkettőn, ex(nála csak a pasinál van), volt osztálytárs(mindkettőn), egyszeri kórházas ismerősnél is, 41 évesen szült.
Ismerek én is ilyet. Egyik a barátnőm. Évekig próbálkoztak, mindenféle vizsgálaton voltak, igaz neki volt is egy kis problémája, de az önmagában nem zárta volna ki a terhességet. Már lombikra készültek, de aztán megromlott a kapcsolat és elváltak. Lett a barátnőmnek új párja, (aki már a férje azóta), és első hónapban teherbe esett, majd szülés után nem sok időn belül jött a következő baba.
A másik lánnyal is elég jóban voltam akkoriban, csak sajnos messzire költözött, így megszakadt a kapcsolat. Ő sokszor volt terhes az első férjétől, 5x biztos, amiről tudok, de sajnos egyik sem maradt meg. Volt egy félidő utáni vetélése is, meg kellett szülnie a babát. Az ő kapcsolatuk sem bírta, elváltak. Majd lett új párja és kb ő is azonnal terhes lett tőle, meg is született a baba egészségesen.
A másik feleknek van párjuk, de közös gyerek még nincs.
Igen.
De valóban van, hogy párcsere sem kell.
Barátnő x vetélés, lombik, majd megint vetélés után vagy 8 év elteltével spontán terhes lett, majd a teso meglepetésként szinte azonnal “besikerült”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!