Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció után rögtön peteérés?

Menstruáció után rögtön peteérés?

Figyelt kérdés
Múlthéten szerdán volt az utolsó mensi napom és utána egyből olyan tüneteim kezdtek lenni mint peteéréskor. Lehetséges az ilyen?

2020. jún. 29. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ezt így nem lehet megmondani. Lehet rá esély, bár elég pici. Igazából biztosra csak az UH követés vagy LH teszt tudja megmondani.
2020. jún. 29. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ovus tünetek bármikor indulhatnak, meg bármitől lehet épp fura tüneted, a hormonok a nőkben folyamatosan dolgoznak, ingadoznak. Használj ovu tesztet.
2020. jún. 29. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Baràtnőmnek így volt. Még egy picit vérzett is ,úgy voltak együtt párjával.. nem akartak gyereket , de gondolta még vér is van akkor tuti nem lehet gyerek, így nem védekeztek. 2 éves Múlt a kisfia :)
2020. jún. 30. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) Nyilván én sem tudom biztosra csak fura, hogy mensi utáni napon már olyan tüneteim voltak mint peteéréskor ami ugye középidőbe szokott lenni. És tudom nem vagyunk gépek:)
2020. jún. 30. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!