Menstruáció előtt 4-5 nappal meg lehet foganni?
Ahogy itt olvasgattam;szinte bármi lehetséges :)
Olvastam hogy volt akinek a menses előtt 2 nappal volt peteérése és összejött.
És olyan is volt hogy teherbe esett;és megis menstruált még 1-2 alkalommal...de persze olyankor azért sokkal gyengébb szokott lenni a mensi.
Ha továbbra is így érzed majd magad,akkor pár nap múlva csinálj egy 10-es tesztet reggel.
Sok sikert!
Használj ovutesztet és sokkal okosabb leszel.
Ha teherbe is estél mensi elött, akkor majd a kövi ciklus közepén tesztelhetsz.
Kedves Moncsi, szomorúan olvaslak hónapok óta, sokat stresszelsz ezen, mindig azt hiszed, na most sikerúlt. Kicsit engedd el, tervezz nyaralást, álmodozz azon, hogy na majd ott összehozzátok. Aztán lehet addigra sikerrel jártok..nekünk így volt :) kétszer lettem terhes 7 év alatt, abból egy baba maradt velünk, mindkétszer akkor jött mikor végre más cél lebegett előttem. Nem mondtam le a babáról, de egyszerűen fejben terveztem a jövőt és úgy voltam vele, na egy jó nyaralás végre repülő, utána jöhet a baba. Másodiknál végre tudom miért nem sikerül, szedem megfelelő gyógyszereket, doko szerint fél év után sikerrel járhatunk, lebegett szemem előtt és harmadik hónapban terhes maradtam. El kell engedni amennyire lehet.
Remélem idén láthatom csodaszép pozi teszted, tudom milyen gyötrelmes várakozni :(
Hajrá nektek!
Remélhetőleg te már megfogantál jó pár évvel ezelőtt.
Ha menzesz előtt 3-4 nappal lenne peteérésed, esélyed sincs teherbe esni (nem tud hova beágyazódni a petesejt - nem, nem kései peteérésről beszélek, hanem ténylegesen rövid luteálisról). Csinálj ovutesztet, és ha túl rövid a luteálisod, akkor kivizsgálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!