Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi az esélyem...

Szerintetek mennyi az esélyem rá ha abbahagyom a gyógyszert, hogy rögtön teherbe esek?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szedem, viszont most ha elfogy ez a levél abba akarom hagyni. Tervezünk babát, de az lenne az ideális ha még azért pár hónapot várna, munka miatt egyrészt, na meg tavasszal lesz az esküvőnk :)
2020. dec. 17. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Hallottál már olyanról, hogy óvszer?
2020. dec. 17. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Hát én miután abbahagytam a gyógyszert olyan hormonzavarom lett, hogy megfogadtam soha többé!!!!
2020. dec. 17. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Használjatok addig mást!

Egyébként én bogyó után 11 hónappal estem teherbe, még barátnőm már az első gyógyszer mentes hónapban

2020. dec. 17. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az orvos azt javasolta, hogy gyógyszer letétele után fél évvel próbálkozzunk csak. Addig óvszert használtunk
2020. dec. 17. 21:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm,akkor marad az óvszer :)
2020. dec. 18. 06:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Én esküvő után tettem le a gyógyszert, előtte elmentem dokihoz, aki azt mondta, hogy azonnal próbálkozzunk, tapasztalatai szerint az első 3 hónapban gyógyszer után sokaknak sikerül. A 2. hónapban lettem terhes.
2020. dec. 18. 06:25
 7/8 anonim ***** válasza:

9év gyógyszer szedés után első hónapban megfogant a fiunk.

Orvosi "engedéllyel" vagtunk bele, nem kellett szünetet tartanunk.

2020. dec. 18. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Simán lehet h azonnal, barátnőm így volt. Viszont az is lehet h évek múlva, ahogy én is jártam. Szinte kereken 2 év kellett h helyre tegyék a hormonjaimat.
2020. dec. 18. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!