Melyik vitamin lehet jó baba tervezésnél?
Én ladeevit terhesvitamint szedtem, mio inozitolt ittam. Nem zavart bele a ciklusomba.
Neked igen?
Én a fiamnál annó 2féle terhesvitamint is próbáltam, míg próbálkoztunk. Az egyiktöl mindig fájt a fejem, a másiktól pedig rengeteget híztam... a doki is csodálkozott, nagyon ritka az ilyen.
Most babát terveztünk, nem szedtem előre vitamint, vetélés lett a vége. 2.hónapja, hogy próbálkozunk, én folsavat szedek meg d vitamint csak, doki javaslatára. Semmi bajom. A baba meg ki tudja mikor jón így is 🤷♀️
1-es válaszoló, csak olvastam h a rendezett ciklust ki tudja tolni a mio inozitol, én anno kb 1honapig se szedtem IR gyanú miatt es terhes lettem (csak utana tudtam meg h termékenységben is segít.)utana nem szedtem mert jott a hanyos idoszak es nem birtam elviselni.
2-es válaszoló, sajnalom h veteles lett belole:( En sem szedtem vitamint es nalunk is elment a baba kb. 6.héten, ezert is szeretnek most valami vitamint szedni.
3-as válaszoló, koszi a tippet!
En is ezt a dm-es b vitaminost szedem.
2es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!