Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyszer nem vêdekeztünk....

Egyszer nem vêdekeztünk. Lehet baba, ha amúgy nincs ciklusom?

Figyelt kérdés
Szoptatok mêg (egy êves a babâm), nincs ciklusom. Nem gond, ha becsúszott, de vajon esêly van râ?

2020. dec. 8. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. En nekem sincs ciklusom hasonlo okbol. Mondjuk sztem kicsi az esely ra ha nalatok egy alkalom volt.
2020. dec. 8. 23:42
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Lehet. Nalunk ez volt. Egyszer voltunk együtt es baba lett. 8 hetes volt a babank mikor eloszor voltunk együtt a 6. hét letelte utan. Szoptattam es nem is jott meg még. Legkozelebb 2 hónap mulva voltunk ujra együtt, mert az elso alkalom fajt es nem esett jol, de azelőtt par nappal teszteltem tünetek miatt, es pozitiv lett a tesztem 2 mp alatt. Ugyhogy nagyon is lehetseges:)
2020. dec. 9. 00:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet. Barátnőm is szoptatás alatt, ciklus nélkül lett terhes mikor 3hós volt a lánya. 1 alkalommal nem védekeztek
2020. dec. 9. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:

1 vagyok. Te jó ég.. Én összetojnám magam, ha 1 év korkülönbséggel születne 2 gyerekem. (Mi igy is eleg kicsi, 2 év különbséggel vállaltunk szándékosan kistesót)

Most teljes őszinteséggel... Az milyen?

2020. dec. 9. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4es!

Nagyon küzdenek. A nagy dackorszak, a pici meg még ugye 0-24es baba. Felváltva a 2 mama ott van, mert a csaj nem bírja egyedül, férje meg sokat dolgozik.

Mondjuk ők speciális esetek. A csaj nem akart egyáltalán gyereket, a férje mondta neki hagyja abba a fogamzásgátlót. Ő abbahagyta, de nem gondolta, hogy terhes lesz 🤦‍♀️

Már az első gyereket sem akarták.

Azt mikor megtudták hogy úton a másik, na akkor kikészült.

De ismerek igaz távolról olyan családot ahol szintén 1 év van, ők ha újrakezdenék is így csinálnák.

Mi 2évet akartunk, teherbe is estem, 2év 2hónap lett volna köztük, csak elvetéltem :( most 20hós a fiam, ismét rajta vagyunk az ügyön

2020. dec. 9. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Nálunk most lesz januarban 2 es 1 eves a ket kicsi. Hat nem konnyu, a kicsi meg kel ejjel 2szer, a nagyobb is legalabb egyszer es olyankor 2 orat ebren van. De ossze van hangolva az alvasuk napkozben es éjjel is. Amikor delutan alszanak, en is lepihenek. Most kezdett dacolni a nagyobb, neha meguti a testveret, de amugy nagyon cukik egyutt, csak nyilvan most mar a kicsi is kozlekedik, elveszi a jatekokat.

2020. dec. 9. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:

4es vagyok. Nagyon sajnalom 5-os es le a kalappal 6-os.

Mi is ket evet szerettunk volna es sikerult is ahogy irtam fentebb. Hat ez sem könnyű de ez azért annyiban jobb, hogy a nagyobb mar egesz önálló plusz ovis. (Ő most mar 3 es fél) Kivancsi leszek hogy viselem majd a dupla dacolast mert a fiam meg boven benne van es a lanyomon is kezdem latni a jeleit. Nem tudom igaz-e, de allitolag a lanyoknal (ez is) elobb kezdodik így aztan hurra, vinnyoghatnak majd egyutt. A kicsi mar nost egész akaratos, felek mi lesz később. Amugy szepen eljatszanak egyutt, egy egesz rovid ideig volt csak féltékenykedés a nagy reszerol.

Nalunk az ejszakak vegyesek. A kicsi meg ugye szopik. O a nem kel-től a nyolcszor kel-ig barmit siman csinal. A nappalok is egesz masok, de hétköznap ez annyira nem gond mert a fiam egesz napos ovis. Hetvegen kicsit huzos. A kicsinek 2 alvasa van (meg mindig... De mar igazan leszokhatna a rovidebbikrol) mig a nagynak egy nagyobb, igy nekem meg az a nehezebb napszak (kiveve ha éjjel a gyerek ugy dönt, hogy nem alszik ma)

Kitartas!

2020. dec. 11. 00:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!