Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik, minden tesztem...

5 napja késik, minden tesztem pozitív, de halványak. Bajt jelezhet?

Figyelt kérdés

Minden teszt pozitív, de nem erősödött az első teszt óta egyáltalán. Csináltam másik tesztet is, az is pozitív, de halvány.

Nem kell keresgélni a vonalat, nem az a kérdésem, hogy vajon terhes vagyok-e. Biztos, hogy az vagyok, csak aggódom, hogy nem marad meg, ha a tesztek nem erősödnek.

Köszönöm, ha segítesz!

2020. dec. 1. 10:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Sajnálom, én írtam azt a kommentet, de fel a fejjel, a kövi terhesség nekem is megmaradt, neked is megfog. 🙂
2021. jan. 9. 09:04
 32/33 anonim ***** válasza:
Szia! Én is azt írtam, de tényleg fel a fejjel, a kövi hónapban nagyobb az esély, nekem is sikerült!
2021. jan. 9. 09:06
 33/33 A kérdező kommentje:

Ez volt a kövi hónap, és sajnos nem sikerült, de nem csüggedek!😊 Legalább az biztos, hogy össze tudjuk hozni😊

Köszönöm, hogy írtatok, minden jót nektek!

2021. jan. 10. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!