Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik, minden tesztem...

5 napja késik, minden tesztem pozitív, de halványak. Bajt jelezhet?

Figyelt kérdés

Minden teszt pozitív, de nem erősödött az első teszt óta egyáltalán. Csináltam másik tesztet is, az is pozitív, de halvány.

Nem kell keresgélni a vonalat, nem az a kérdésem, hogy vajon terhes vagyok-e. Biztos, hogy az vagyok, csak aggódom, hogy nem marad meg, ha a tesztek nem erősödnek.

Köszönöm, ha segítesz!

2020. dec. 1. 10:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
14es vagyok, nekem is azt írta. Vegyél egy másikat és egy hét múlva csináld meg és az a biztos.
2020. dec. 1. 13:20
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a második legfontosabb dolgot nem írtam: ne gyere most fel pár hétig gyakorira, a te érdekedben :) engem csak jobban paráztatott a sok kérdés.
2020. dec. 1. 13:23
 23/33 anonim ***** válasza:
27%
Nekem aznap írta ezt a digitális, amelyik nap elkezdtem vérezni és elment. 😢
2020. dec. 1. 13:29
 24/33 A kérdező kommentje:

22. válaszoló, éppen ezt tervezem igen :)) Remélni és várni tudok csak, egy picit hagyok magamnak pár percet örülni a digitálisnak :)

Ha elmegy, én úgysem tudok tenni semmit, nem élem bele magam, de arra sem fogok gondolni, hogy hány embernek elment ezután, akkor nekem is így lesz.

2020. dec. 1. 13:56
 25/33 anonim ***** válasza:
54%
Csak pozitívan!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen :)
2020. dec. 1. 14:59
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊🌷
2020. dec. 1. 15:13
 27/33 anonim ***** válasza:
54%

Hát nekem 6 hetesen volt a petezsák mellett egy nagy haematomám. Csak 3 hét múlva tudtam újabb időpontot szerezni. 2 hét után meg voltam őrülve, remélve hogy nincs baj, csináltam egy terhességi tesztet és ugyanolyan erősségű volt mint mikor először csináltam. A frász kerülgetett, hogy 8 hetesen nem erősebb a tesztcsík mint a kontroll... Soron kívül bekértem magam aznapra (magánba járok) és kiderült, hogy minden rendben van, tök felesleges egy idő után tesztelgetni, nem jelent semmit csak magunkat idegesítjük :D

Most 9 hetes vagyok, minden rendben van.

Szerintem nálad is, ha nem kezdett halványodni :) de ne tesztelgess már 😁

2020. dec. 1. 16:50
 28/33 A kérdező kommentje:

Igen, mostmár leállítom magam a teszteléssel😄

Köszönöm szépen, neked nagyon boldog babavárást kívánok!😊🌷

2020. dec. 1. 16:52
 29/33 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett végül?
2021. jan. 8. 09:00
 30/33 A kérdező kommentje:
Szia, sajnos az egyik hozzászólónak lett igaza, és a digitális teszt után megjött aznap este.
2021. jan. 9. 01:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!