5 napja késik, minden tesztem pozitív, de halványak. Bajt jelezhet?
Minden teszt pozitív, de nem erősödött az első teszt óta egyáltalán. Csináltam másik tesztet is, az is pozitív, de halvány.
Nem kell keresgélni a vonalat, nem az a kérdésem, hogy vajon terhes vagyok-e. Biztos, hogy az vagyok, csak aggódom, hogy nem marad meg, ha a tesztek nem erősödnek.
Köszönöm, ha segítesz!
22. válaszoló, éppen ezt tervezem igen :)) Remélni és várni tudok csak, egy picit hagyok magamnak pár percet örülni a digitálisnak :)
Ha elmegy, én úgysem tudok tenni semmit, nem élem bele magam, de arra sem fogok gondolni, hogy hány embernek elment ezután, akkor nekem is így lesz.
Hát nekem 6 hetesen volt a petezsák mellett egy nagy haematomám. Csak 3 hét múlva tudtam újabb időpontot szerezni. 2 hét után meg voltam őrülve, remélve hogy nincs baj, csináltam egy terhességi tesztet és ugyanolyan erősségű volt mint mikor először csináltam. A frász kerülgetett, hogy 8 hetesen nem erősebb a tesztcsík mint a kontroll... Soron kívül bekértem magam aznapra (magánba járok) és kiderült, hogy minden rendben van, tök felesleges egy idő után tesztelgetni, nem jelent semmit csak magunkat idegesítjük :D
Most 9 hetes vagyok, minden rendben van.
Szerintem nálad is, ha nem kezdett halványodni :) de ne tesztelgess már 😁
Igen, mostmár leállítom magam a teszteléssel😄
Köszönöm szépen, neked nagyon boldog babavárást kívánok!😊🌷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!