Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik, minden tesztem...

5 napja késik, minden tesztem pozitív, de halványak. Bajt jelezhet?

Figyelt kérdés

Minden teszt pozitív, de nem erősödött az első teszt óta egyáltalán. Csináltam másik tesztet is, az is pozitív, de halvány.

Nem kell keresgélni a vonalat, nem az a kérdésem, hogy vajon terhes vagyok-e. Biztos, hogy az vagyok, csak aggódom, hogy nem marad meg, ha a tesztek nem erősödnek.

Köszönöm, ha segítesz!

2020. dec. 1. 10:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem első terhesség egy hét után elkezdett halványodni a teszt, nem maradt velünk. :(

A második terhességnél az első pozi teszt után csináltam egy hét múlva mégegyet a múltkori miatt, az olyan erős lett, mint a kontroll csík, ő velünk maradt. :)

Én 7+3 hetesen mentem dokihoz először, már volt szívhang is, de a 12. hétig nem mertem beleélni magam.

2020. dec. 1. 11:53
 12/33 anonim ***** válasza:
Nekem még halványodott is ugyanaz a fajta teszt, reggeli vizeletből. Aztán semmi gond nem lett. Attól is függ pl. hogy mennyit ittál előző nap stb. Szerintetem erre nem lehet adni.
2020. dec. 1. 12:19
 13/33 anonim ***** válasza:
Nekem is október 25-én jött meg utoljára és én is pozitívat teszteltem, én 23-án. Minden nap csináltam az első 4 napban tesztet az mindig erősödött kicsit, látványosan akkor ha a két nappal előtte lévőhöz néztem, aztán a nemvárt napjától már nem (mivel nem jött meg) teszteltem. Szerintem ne tesztelgess, pihenj sokat meg vitamin ezerrel, és kérj időpontot uh-ra, mert most azért kicsit későbbi időpontokra tudnak adni. Minden jót!
2020. dec. 1. 12:30
 14/33 anonim ***** válasza:
Nekem is több napig ugyan olyan volt, most elkezdett halványulni. Szerintem ameddig nem halványul nincs baj.
2020. dec. 1. 12:54
 15/33 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt sajnos, halványodott, tök mindegy reggeli vagy délutáni pisiból csináltam. Akkor nekem is megjött.
2020. dec. 1. 12:56
 16/33 anonim ***** válasza:
Nekem sem erősödött, majd a 11.nap késésnél kezdtem el vérezni...szerencsére következő hónapban ismét nem jött meg, akkor szépen erősödött a teszt és itt rugdos a pocakomban :)
2020. dec. 1. 12:57
 17/33 A kérdező kommentje:
Csináltam egy digitálisat azért, azt írja Pregnant 1-2 week :)
2020. dec. 1. 13:10
 18/33 A kérdező kommentje:
Remélem megmarad, nagyon nagyon szépen köszönöm a sok hozzászólást!
2020. dec. 1. 13:11
 19/33 anonim ***** válasza:
#16 vagyok, nekem is azt írta :/
2020. dec. 1. 13:14
 20/33 anonim ***** válasza:
2020. dec. 1. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!