5 napja késik, minden tesztem pozitív, de halványak. Bajt jelezhet?
Minden teszt pozitív, de nem erősödött az első teszt óta egyáltalán. Csináltam másik tesztet is, az is pozitív, de halvány.
Nem kell keresgélni a vonalat, nem az a kérdésem, hogy vajon terhes vagyok-e. Biztos, hogy az vagyok, csak aggódom, hogy nem marad meg, ha a tesztek nem erősödnek.
Köszönöm, ha segítesz!
aham. Nekem az első tesztem volt halvány annyira h alig látszodt.
utánna minden nap teszteltem kb 1hétig de más más tesztel.
Egyáltalán nem erősödött.
Most már 8hónapos vagyok tehát pozitiiiv Gratula
Köszönöm szépen, hogy ennyien írtatok, és ilyen gyorsan!😄
Még nem kértem időpontot, arra gondoltam, hogy megvárom a 6. hetet.
Utoljára október 25-én volt meg, a ciklusom 32-35 nap, szóval nem mindig jön ki 32-re. A mindjárt megjön érzés sokszor volt/van, magnéziumra eddig még mindig enyhült.
November 26-án volt először pozi a teszt (2 különböző is).
Próbálok megnyugodni, de baromira nem megy, mert szinte mindenhol azt olvasni, hogy ha nem erősödik, az vetélés gyanús.
Nekem szintén nem erősödött a teszt, 3 nap múlva is ugyanolyan jól kivehető, de halvány volt a 2.csik. Terhességi tüneteim nem voltak, csak a kimaradt menstruáció. Sajnos nekem missed ab lett. Nem stresszelni akarlak, de szerintem még be éld bele magad, annál fájdalmasabb később.
Vedd úgy, hogy míg a doki nem látott, addig semmi sem biztos, és sajnos semmit sem tudsz tenni a baba érdekében. Max pihenni, nem idegeskedni. Nekem sokan írták akkor, hogy nekik is csak halvány, nem erősödő csík volt, és egészséges terhesség lett.
Sajnos a korai terhessegek 20-40%-a elvetél, mert nem életképes. Épp ezért, és a korábbi tapasztalataim miatt én meg nem élnem magam bele.
Kívánom, hogy minden rendben legyen veletek!!
Kedves Utolsó, pontosan így vagyok vele, ahogyan írtad! Nyilván iszonyúan szeretném, hogy rendben legyen, de nem éltem bele magam, majd ha már az orvos is azt mondja, hogy igen ott van, és dobog a szíve.
Egy éve kezdtük a baba projectet, egyszer sikerült, akkor már a mensi előtt pozitívar teszteltem halványan, aztán megjött. Ennél a terhességnél volt beágyazódási vérzés (egy egész aprócska, tűhegynyi vércsepp), rá 5 napra lett pozitív a teszt, tehát a várható mensi első napján.
Köszönöm szépen a válaszokat, ha minden rendben megy, és addig nem jön meg, akkor megyek orvoshoz a jövőhét végén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!