Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aktus után 10h+ 4napra biztos...

Aktus után 10h+ 4napra biztos a doki huvelyi ultrahang vizsgalata?

Figyelt kérdés

Tudom hulye kerdes, de valamiert keptelen vagyok megnyugodni. Voltam dokinal hetfon es tobb fele vizsgalatot is keszitett, megnyugtatott, hogy itt tuti nincs baba es nincs semmi negativ elvatozas sem.

De nem ertem akkor miert fajnak a petefeszkeim, a koldokom kornyeken, bugyborekol a hasam, es olyan erzes mintha megakarna jonni, pedig addig meg 19 napom van.

Ezeket a tuneteket erzem az aktus ota tobbszor is.

Nem miert erezem ezeket a terhessegi tuneteket. Nektek volt mar ilyen?

2020. nov. 25. 21:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Komolyan ilyen elmebeteg nő vagy? Se a tesztnek, se a vérzésnek, se a dokinak, se a szemednek nem hiszel...Se itt senkinek... akkor francnak teszel fel kérdést......Menj dolgozni, kezdj az életeddel valamit. Túl sok a szabadidőd....szerintem egyszerű troll vagy, mert még a legbutább nő is felfogja, ha nem terhes.

Mehetsz remegve egy pszichológushoz.

2020. nov. 28. 07:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Pont, hogy most nagyon jo vagyok a munkamban, lesz egy nagy vizsgam is.....,ezert felek, annyira, mert nem akarom elrontani
2020. nov. 28. 11:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!