A legelső vizsgálatra, ahol jobb esetben petezsákot fog látni az orvos, bement a férjetek? Nagyon remélem hogy fog látni valamit, a HCG szintem már 5556,5 IU/L. (4+6), úgy olvastam 2500 felett már uh-n is meglehet állapítani. 5+1 leszek holnap.
Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 18:22
11/15 anonim válasza:
Velem bejott, de akkor nem volt meg covid pandemia
12/15 anonim válasza:
Nem, de nem is nagyon latom ertelmet,meg csak egy apro sotet folt lesz ilyen pici korban. En a 12.hetig huvelyi UH n voltam, kaptam kepeket, azt mindig mutogattam buszken apanak, hogy mennyit nott a kis mazsolank. Amikor a 12 hetes UH eljott a doktorno beengedte a ferjem kb 4 percre, akkor latta mar mozogni, mar emberszeru volt, nem egy kis paca, akkor apa sirt is :) utana meg legkozelebb a babamozin vett reszt 24 hetesen.
13/15 anonim válasza:
Az én férjem az elejétől kezdve bejött velem az összes UH-ra, igaz, magánrendelőbe járunk. Ugyanolyan izgatott, mint én. :)
23 hkm
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A vizsgálatra végül bejött a férjem. 12,5x12,5 petezsák, 3,3x3,3 szikhólyag, nyálkahártya 15 mm. Elő embrió még nincs. Jővő héten kell újra mennem. Nagyon izgulok.
2020. nov. 20. 16:46
15/15 anonim válasza:
10 mm petezsák szikhólyaggal - nekem ennyi volt 5+2 hetesen. Egy hétre rá már 5 mm embrió, hallható szívhanggal. Most épp a hasamban rugdalózik. :) Minden rendben lesz! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!