A legelső vizsgálatra, ahol jobb esetben petezsákot fog látni az orvos, bement a férjetek? Nagyon remélem hogy fog látni valamit, a HCG szintem már 5556,5 IU/L. (4+6), úgy olvastam 2500 felett már uh-n is meglehet állapítani. 5+1 leszek holnap.
Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 18:22
1/15 anonim válasza:
Szerintem jobban járnátok, ha egy héttel később mennétek, akkor van szívhang is. Addig nincs is úgynevezett élő terhesség. Egyébként hüvelyi uh-ra nem nagyon engednek be mást. Kérdezd meg majd a dokit. 5+1-nél jó esetben egy szürke foltocskát fogtok látni. Jó egészséget!
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) A doktornő mondta, hogy nézzük meg, nehogy méhen kívüli legyen.
2020. nov. 19. 18:36
3/15 anonim válasza:
Velem bejött, egy pici foltocska volt még akkor a mi kis Csodánk. Szerintem apa hamarabb felfogta, hogy gyermekünk lesz, mint én 😊😊
4/15 anonim válasza:
Ebben a vírus helyzetben a legtöbb helyen meg az épületbe sem mehet be a kísérő.
5/15 anonim válasza:
Én nem is mentem olyan korán... Doki megkérdezte, mikor volt az utolsó mensim, és úgy adott időpontot, hogy addigra 7 hetes voltam már. Gyönyörű 15 mm-es embrió volt, szívveréssel.
6/15 A kérdező kommentje:
Sajnos engem már 1,5 éve kezel a doktornő. Gondolom ő is látni szeretné, hogy hol tapadt meg stb.
2020. nov. 19. 18:52
7/15 anonim válasza:
Szerintem is korai még, de ha a doktornő javasolta, akkor oké. Maximum 1-2 hét múlva újra kell menni. Amúgy nem biztos, hogy apuka bent lehet. Abba a kórházba, ahová én járok például már két éve sem mehetett be senki. De most, hogy vírus helyzet van, valószínűleg ahova amúgy bemehetne, nem engedik. Magánorvos sem mindegyik engedi.
9/15 anonim válasza:
Vírushelyzet van, sehova nem engednek be kísérő.
10/15 anonim válasza:
Magan uh nal van olyan hely ahova beengedik, allamiba nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!