15éves fiú vagyok 8hónapja vagyok együtt a barátnőmmel.
Mikor először voltunk együtt természetesen használtam óvszert. Aztán a következő 2 együttlénél nem használam, de nem élveztem bele a barátnőmbe. A következő napon 12óra fele(délben) kiment mosdóba és hányt. Azt szeretném megtudni, hogy attól h nemhasználtam óvszert lehet-e terhes a barátnőm mert nagyon megvan ettől ilyedve. Természetesen énis mert hát más sem hiányzik egy 15éves fiúnak mint egy terhes barátnő.
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy túl korai még ienkor a szexuális együtlét stb.
Csak mind ketten megvagyunk ilyedve.
És ha esetleg terhes akkor hol lehet terhességi tesztet venni és meiket ajánljátok.
Kapkodjátok magatokat, mert így le fogtok csúszni az esemény utániról... Ugyanis abba két tabletta van és a másodikat kell 72 órán belül bevenni, az elsőt 12 órával előtte...
Ja és nagyon drága...
2010. aug. 10. 11:52
52/59 Vilcsianyuja válasza:
Már bocs, de szerintem most már felesleges kapkodni. A 72 órásnak sincs már sok értelme, mert ha jól hámoztam ki, szombaton voltatok együtt először megszakítással, és ha mondjuk neadjisten teherbe is esett, akkor már majdnem le is ketyegett a 72 óra, az utolsó nap meg már elég kicsi a hatékonysága... szóval várjatok két hetet, és teszteljetek. Vedd meg te a tesztet, Pesten bármelyik gyógyszertárban vagy drogériában kapsz, drogériában ráadásul csak beteszed a kosárba a polcról, aztán fizetsz a kasszánál. És a teszt nem korhatáros, miért lenne az? Azt megértem, hogy a barátnődet nem akarod beküldeni a falusi gyógyszertárba, mert holnap már tudná a környék, hogy tesztet vett... de szerintem egyébként nem terhes, csak elrontotta a gyomrát. vagy ha terhes, akkor nem tőled. mindenesetre ezentúl "munkaruhában dolgozz", amíg a barátnőd nem szánja rá magát, hogy elkezdjen fogamzásgátlót szedni...
2010. aug. 10. 12:06
53/59 anonim válasza:
Egyébként, csak annyit, hogy Tóalmáson is van patika, vagy nincs túl messze Nagykáta...
2010. aug. 10. 16:56
54/59 anonim válasza:
Hát hogyha terhes elég nagy szarban vagytok:S
2010. aug. 11. 16:24
55/59 anonim válasza:
Na voltatok orvosnál? Helyzet?
2010. aug. 14. 12:38
56/59 anonim válasza:
máskor húzzál gumit...
2010. aug. 19. 12:13
57/59 anonim válasza:
szia!Figyi,én is 16 éves voltam,mikor a párom elvette a szüzességem,és nem hztunk gumit,hanem kihúzásos módszerrel védekeztünk.Akkor,amikor elvesztettem a szüzességemet,akkor nekem két hetet késett,pedig nem voltam terhes.Ez a szüzesség elvesztése miatt van,nyugi.Mi a párommal hosszú-hosszú évekig ez a kihúzásos módszert alkalmaztuk,és sose estem teherbe.Mikor úgy éreztük,hogy eljött a babavállalás ideje,akkor megbeszéltük,hogy most szeretnénk már babát(24 évesen),és nem szállt ki.A legelső próbálkozásnál megfogant a jelenleg 2 éves lányunk.Ugyhogy nyugi.Nincs semmi baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!