Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudom hogy terhes?

Honnan tudom hogy terhes?

Figyelt kérdés

15éves fiú vagyok 8hónapja vagyok együtt a barátnőmmel.

Mikor először voltunk együtt természetesen használtam óvszert. Aztán a következő 2 együttlénél nem használam, de nem élveztem bele a barátnőmbe. A következő napon 12óra fele(délben) kiment mosdóba és hányt. Azt szeretném megtudni, hogy attól h nemhasználtam óvszert lehet-e terhes a barátnőm mert nagyon megvan ettől ilyedve. Természetesen énis mert hát más sem hiányzik egy 15éves fiúnak mint egy terhes barátnő.

Nem arra vagyok kiváncsi, hogy túl korai még ienkor a szexuális együtlét stb.

Csak mind ketten megvagyunk ilyedve.

És ha esetleg terhes akkor hol lehet terhességi tesztet venni és meiket ajánljátok.

Köszönöm!

2010. aug. 10. 00:37
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Kapkodjátok magatokat, mert így le fogtok csúszni az esemény utániról... Ugyanis abba két tabletta van és a másodikat kell 72 órán belül bevenni, az elsőt 12 órával előtte...

Ja és nagyon drága...

2010. aug. 10. 11:52
 52/59 Vilcsianyuja ***** válasza:
Már bocs, de szerintem most már felesleges kapkodni. A 72 órásnak sincs már sok értelme, mert ha jól hámoztam ki, szombaton voltatok együtt először megszakítással, és ha mondjuk neadjisten teherbe is esett, akkor már majdnem le is ketyegett a 72 óra, az utolsó nap meg már elég kicsi a hatékonysága... szóval várjatok két hetet, és teszteljetek. Vedd meg te a tesztet, Pesten bármelyik gyógyszertárban vagy drogériában kapsz, drogériában ráadásul csak beteszed a kosárba a polcról, aztán fizetsz a kasszánál. És a teszt nem korhatáros, miért lenne az? Azt megértem, hogy a barátnődet nem akarod beküldeni a falusi gyógyszertárba, mert holnap már tudná a környék, hogy tesztet vett... de szerintem egyébként nem terhes, csak elrontotta a gyomrát. vagy ha terhes, akkor nem tőled. mindenesetre ezentúl "munkaruhában dolgozz", amíg a barátnőd nem szánja rá magát, hogy elkezdjen fogamzásgátlót szedni...
2010. aug. 10. 12:06
 53/59 anonim ***** válasza:
Egyébként, csak annyit, hogy Tóalmáson is van patika, vagy nincs túl messze Nagykáta...
2010. aug. 10. 16:56
 54/59 anonim ***** válasza:
Hát hogyha terhes elég nagy szarban vagytok:S
2010. aug. 11. 16:24
 55/59 anonim ***** válasza:
Na voltatok orvosnál? Helyzet?
2010. aug. 14. 12:38
 56/59 anonim ***** válasza:
máskor húzzál gumit...
2010. aug. 19. 12:13
 57/59 anonim ***** válasza:
szia!Figyi,én is 16 éves voltam,mikor a párom elvette a szüzességem,és nem hztunk gumit,hanem kihúzásos módszerrel védekeztünk.Akkor,amikor elvesztettem a szüzességemet,akkor nekem két hetet késett,pedig nem voltam terhes.Ez a szüzesség elvesztése miatt van,nyugi.Mi a párommal hosszú-hosszú évekig ez a kihúzásos módszert alkalmaztuk,és sose estem teherbe.Mikor úgy éreztük,hogy eljött a babavállalás ideje,akkor megbeszéltük,hogy most szeretnénk már babát(24 évesen),és nem szállt ki.A legelső próbálkozásnál megfogant a jelenleg 2 éves lányunk.Ugyhogy nyugi.Nincs semmi baj.
2010. aug. 19. 13:12
 58/59 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet???????????
2010. aug. 19. 16:11
 59/59 anonim ***** válasza:
Namá!terhes vagy nem?
2019. okt. 3. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!