Honnan tudom hogy terhes?
15éves fiú vagyok 8hónapja vagyok együtt a barátnőmmel.
Mikor először voltunk együtt természetesen használtam óvszert. Aztán a következő 2 együttlénél nem használam, de nem élveztem bele a barátnőmbe. A következő napon 12óra fele(délben) kiment mosdóba és hányt. Azt szeretném megtudni, hogy attól h nemhasználtam óvszert lehet-e terhes a barátnőm mert nagyon megvan ettől ilyedve. Természetesen énis mert hát más sem hiányzik egy 15éves fiúnak mint egy terhes barátnő.
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy túl korai még ienkor a szexuális együtlét stb.
Csak mind ketten megvagyunk ilyedve.
És ha esetleg terhes akkor hol lehet terhességi tesztet venni és meiket ajánljátok.
Köszönöm!
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
Te nem vagy piskóta, hallod e!?
Ha Te vetted el a szüzességét a hétvégén, akkor felesleges pénz kidobás a teszt, hidd már el!Nem mutatna még semmit, mert a spermáid még épp hogy beértek, most kezd osztódni a megtermékenyített petesejt meg tovább a többi.
A teszt árát pótold be a tablettába.
Ne haragudj, de nagyon felhúztál most lefekvésre :).
Megyek is, odabújok a párom mellé, mielőtt felkel a babánk:).
Szép álmokat és nyugodj meg!
Csak reggel intézzétek el a dolgokat, jó?
Bizony-bizony, felnézek napközben és kikérdezlek, mit rendeztetek!
Nem elsumákolni a dolgot, ne hogy .......
Így igaz!
A teszt most még semmit nem mutatna ki, felesleges rá költened.
A teszt min. 2 hetes terhességet mutat csak ki. Tehát felesleges venned még, úgyis negatív lesz!!!!!!!!!!
Ne várjatok addig ölbe tett kézzel. Vegyetek egy esemény utáni tablettát( orvos írja fel, mondjátok el neki, hogy nem védekeztetek) Ez egy magas hormontartalmú gyógyszer, ami megakadályozza a teherbeesést.Csak aktust követő 72 órán belül használ, tehát siessetek!!!!!
Ha ezeket nem teszitek meg és egy hónap múlva kiderül hogy a barátnőd terhes, akkor két lehetőség van: Abortusz(saját hülyeségetek miatt megölitek a gyereketeket, maradandó testi és lelki sérüléseket okozva ezzel a lánynak) vagy megszüli a babát. Ez utóbbiakért biztosan a fejeteket veszik a szülők....
Tehát MOST kell gyorsan cselekedni!!!!!!!!!!!!!! Ne várjátok meg még kiderül a baj!!!!!!!!
Ui.: Megszakítással még nagyon tapasztalt férfiak is járhatnak pórul, nemhogy egy 15 éves. Ez minden, csak nem védekezés!!!!!!
Ha végképp nem tudjátok mebeszélni a szülőkkel, akkor keressetek valaki olyan nagykorút, akiben megbíztok! De gyorsan!!!!!
nemrég felhivtam és aztmondta, hogy nemtud elmenni dokihoz iratni tablettát, mert otthon dolga van a kertben és nem olyan a közlekedése, hogdy feltudjon menni..
úgynézki várni kell, hogy milesz majd 1hónap mulva a teszt eredmlénye. de dokihoz mindenképp elviszem a menstruációja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!