Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudom hogy terhes?

Honnan tudom hogy terhes?

Figyelt kérdés

15éves fiú vagyok 8hónapja vagyok együtt a barátnőmmel.

Mikor először voltunk együtt természetesen használtam óvszert. Aztán a következő 2 együttlénél nem használam, de nem élveztem bele a barátnőmbe. A következő napon 12óra fele(délben) kiment mosdóba és hányt. Azt szeretném megtudni, hogy attól h nemhasználtam óvszert lehet-e terhes a barátnőm mert nagyon megvan ettől ilyedve. Természetesen énis mert hát más sem hiányzik egy 15éves fiúnak mint egy terhes barátnő.

Nem arra vagyok kiváncsi, hogy túl korai még ienkor a szexuális együtlét stb.

Csak mind ketten megvagyunk ilyedve.

És ha esetleg terhes akkor hol lehet terhességi tesztet venni és meiket ajánljátok.

Köszönöm!

2010. aug. 10. 00:37
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%

No igen.Az előttem írónak igaza van!

Te voltál az első neki?

De tényleg sok minden lehet:nem állt be a ciklusa, stressz, hormon probléma, fertőzés stb.

Sorolhatnánk reggelig!

2010. aug. 10. 01:12
 22/59 A kérdező kommentje:
ez mind szép és jó csak 50km-re lakunk egymástól ugyhogy eléggé bonyolult lenne megoldani.
2010. aug. 10. 01:12
 23/59 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezen a bonyolult?

Net, telefon reggel ahogy felébredsz.Vagy most is rácsöröghetsz.

Szólj neki hogy reggel irány a háziorvosa aztán nőgyógyászat!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. aug. 10. 01:14
 24/59 anonim ***** válasza:
100%

Mit bonyolult megoldani?

Ha biztosra akartok menni, fogja a barátnőd magát és elcsámpázik egy nőgyógyászhoz. Ott kap receptet eseményutáni tablettáról... De ha ezt választjátok, már ma reggel menjen, mert csak az aktust követő 72 órában lehet bevenni... Akkor használ.

Olvass utána!

2010. aug. 10. 01:15
 25/59 A kérdező kommentje:
Megoldható lenne hogyha népes városba lakna de csak egy kis községbe lakik, aztse tudom hogy gyógszertár egyáltalán van-e.
2010. aug. 10. 01:15
 26/59 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem válaszolókhoz lehet, hogy nem terhes a barátnőd:) Biztos nem állt be neki még a menstruációja.

De mindenképpen menjen el az orvoshoz...

2010. aug. 10. 01:18
 27/59 A kérdező kommentje:
Veszek egy tesztet megcsináltatom vele és ha pozitiv lesz akkor elmondjuk anyuéknak. Ha nem akkoris elviszem orvoshoz.
2010. aug. 10. 01:20
 28/59 anonim ***** válasza:
53%

Na most már ne idegesíts tovább!!!!

Emeld fel a telefonod, vagy nyúld le valakiét a családból mielőtt még az lesz hogy a tieden nincs pénz, hívd fel hogy reggel első dolga legyen ha más nincs átbuszozni egy orvoshoz receptért és aztán a gyógyszertárba.

De doki és gyógyszertár MINDENHOL van!!!!!!

Ne akadékoskodj, csináld!!!

És rágjátok át a biosz könyveket légyszives!!!!!!

Ja és az esemény utáni pénzbe kerül!!!

2010. aug. 10. 01:21
 29/59 A kérdező kommentje:

jolvanmár elnézést nemakarok énitt senkitse idegesiteni

csak nemvagyok épp a legjobb kedvemben, és lehet hogy kicsit értetlen vagyok

2010. aug. 10. 01:22
 30/59 anonim ***** válasza:
100%

De értsd már meg, hogy a teszt még nem mutatja ki! Pár napos "terhességet" (direkt tettem idézőjelbe, de most nem fogok bele a biológia órába) még az orvos sem lát.

A teszteléssel várjatok egy hónapot, viszont dokihoz elmehet azzal, hogy késik a menstruációja, mert lehet, hogy fertőzése, vagy cisztája van.

2010. aug. 10. 01:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!