Honnan tudom hogy terhes?
15éves fiú vagyok 8hónapja vagyok együtt a barátnőmmel.
Mikor először voltunk együtt természetesen használtam óvszert. Aztán a következő 2 együttlénél nem használam, de nem élveztem bele a barátnőmbe. A következő napon 12óra fele(délben) kiment mosdóba és hányt. Azt szeretném megtudni, hogy attól h nemhasználtam óvszert lehet-e terhes a barátnőm mert nagyon megvan ettől ilyedve. Természetesen énis mert hát más sem hiányzik egy 15éves fiúnak mint egy terhes barátnő.
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy túl korai még ienkor a szexuális együtlét stb.
Csak mind ketten megvagyunk ilyedve.
És ha esetleg terhes akkor hol lehet terhességi tesztet venni és meiket ajánljátok.
Köszönöm!
Na, várj! Együtt voltatok és kiszállással "védekeztetek", majd az ezt követő napon hányt? A hányinger csak több hetes terhességnél tünet.
Ettől függetlenül, terhes éppen lehet... Tesztet akár bevásárlóközpontban, drogériában is vehettek, kortól függetlenül.
Egyébként, mikor volt pontosan, mikor nem védekeztetek?
A menstruációja késhet az idegeskedéstől és még ezer más októl is...
Hát szerintem meg ha halogatni fogjátok annál rosszabb lesz, mert hogyha netán pozitív akkor muszáj elmondani nekik, és akkor vagy azt mondják hogy vetesse el, mert gondolom még nem szeretnétek gyereket:S
És mikor együtt vagytok mindenképpen védekezzetek!!
ugyvolt, hogy péntek este voltunk együtt először óvszerrel.
aztán szombat este óvszer nélkül és vesárnap délelőtt óvszer nélkül de nem élveztem bele a barátnőmbe. aztá vasárnap dél körül hányt.
Akkor nincs gond!
ha még csak tényleg most volt az első aktusotok egymással, akkor még 1 nap alatt nem lehet terhes.Hosszú az út odáig.Nem jártatok biosz órára?
Bár én is hiányoztam erről az óráról:).
Tartom magam az esemény utánihoz.Holnap délelőtt doki a biztonság kedvéért eseményutániért, aztán nőgyógyász.És közben házi orvos hogy nincs e gyomorrontása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!