Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudom hogy terhes?

Honnan tudom hogy terhes?

Figyelt kérdés

15éves fiú vagyok 8hónapja vagyok együtt a barátnőmmel.

Mikor először voltunk együtt természetesen használtam óvszert. Aztán a következő 2 együttlénél nem használam, de nem élveztem bele a barátnőmbe. A következő napon 12óra fele(délben) kiment mosdóba és hányt. Azt szeretném megtudni, hogy attól h nemhasználtam óvszert lehet-e terhes a barátnőm mert nagyon megvan ettől ilyedve. Természetesen énis mert hát más sem hiányzik egy 15éves fiúnak mint egy terhes barátnő.

Nem arra vagyok kiváncsi, hogy túl korai még ienkor a szexuális együtlét stb.

Csak mind ketten megvagyunk ilyedve.

És ha esetleg terhes akkor hol lehet terhességi tesztet venni és meiket ajánljátok.

Köszönöm!

2010. aug. 10. 00:37
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
hol laktok?
2010. aug. 10. 08:33
 42/59 A kérdező kommentje:
én budapesten a barátnőm pedig tóalmáson
2010. aug. 10. 08:41
 43/59 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem nem terhes a barátnőd.tünetek nincsenek rögtön aktus után.vagy épp lehetnek ha nem veled volt először a barátnőd.tudod vannak ilyenek h azt mondja a lány h te vetted el a szüzességem terhes vagyok ,közben kiderül h csak egy apát keresett a gyerekének.de nem rémisztgetni akarlak nyugi:)de vannak ilyenek is
2010. aug. 10. 08:52
 44/59 A kérdező kommentje:
én elhiszem, hogy vannak ilyenek, de én a barátnőmet nem ilyennek ismertem meg. én megbizok benne és elhiszem amit mond.. istenem de remélem, hogy nem terhes :(
2010. aug. 10. 08:54
 45/59 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem el......inkább kivárják......dolga van a kertben.....édes Istenem...a butaság.....

Ezért haragszom csak, amikor a gyerek azt hiszi elég érett már a szexhez. Tessék itt az eredmény.

Ha választhatnék, inkább buszozom fél órát, minthogy abortuszra menjek....

Csak az vicc, hogy nem csak a saját életetekkel játszotok...

2010. aug. 10. 08:56
 46/59 A kérdező kommentje:
jó énezt értem, bocsánat nemakarok én senkit felhuzni.. csak nemismeritek az annyát. és mivel nemtud róla mitmondjon annyának? bocs anya elkell menjek feliratni egy esemény utánni tablettát, majd jövök pá? otthelybe lenyakazná szegényt szerintem.
2010. aug. 10. 08:58
 47/59 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ha az esemény utániért lenyakazná, akkor mit csinálna vele egy abortuszért????

Szerintem is huzás a dokihoz mielőtt nagyobb "gond" lenne...

2010. aug. 10. 09:03
 48/59 anonim ***** válasza:

Még akkor hogy lenyakazza, ha terhes lesz!!!!!

Ha arra volt fantáziátok kitalálni, hogy oldjátok meg a 3 egymás utáni napon a szexet, akkor erre is legyen, max. találjatok ki valamit!!!!!

2010. aug. 10. 09:05
 49/59 A kérdező kommentje:
jogos.. beszélek vele és megpróbálom vhogy megbeszélni vele, hogy mennyen el dokihoz..
2010. aug. 10. 09:11
 50/59 anonim ***** válasza:
ez egy vicc, inkább terhes marad és megszüli vagy megy abortuszra mint hogy elmenjen esemény utániért? hát az életem árán is elhúznék valahogy dokihoz, ne szórakozzatok már itt egy gyerek életéről van szó.....
2010. aug. 10. 09:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!