Fals pozitív? Lehet mégis baba ?
Sziasztok!
Segítsetek nekem ! :)
Kereken 3 hete menstruáltam, viszont a mai napon reggel enyhe émelygésem volt, illetve iszonyatosan fáj, szúr, ég a mellem.
Délelőtt csináltam egy gólyahír tesztet a munkahelyen,minegatívnak tűnt. Kb 1 óra múlva volt időm megnézni újra és halványan ott volt a második csík. Majd gyorsan vettem egy másik fajtát ( cyclotest) amin halvány csík sincs. Lehet attól még pozitív?
Igen, tudom hogy valószínű reménytelen.
Csak annyi sikersztorit olvastam már.. :)
A csodák itt gyakorin olyan gyakoriak, hogy az már tényleg csoda.
Nemrég terhes lett itt valaki 5mm-es nyálkahártyával 24. ciklusnapon pozitív teszttel, és azt várja, hogy elhiggyük. Tanulni kell egy kis alap bioszt és nem elhinni mindent, amit olvasol, mert a fele sem igaz.
Nem. 3 hete volt meg, tehát még egy hét van a köv mensiig. A teszet egy óra után nem értékeljük, a másik negatív. Miért kérdés?
Az első tünet a kimaradt mensi, a második a pozitív teszt. Hányinger, émelygés utána jön a terhesség miatt.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!