12. napi UH-n nem volt domináns tüsző, LH-teszt mégis erősödik, már - már pozitìv?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 14.napon. Most akkor ez miért van?2020. aug. 21. 19:55
1/4 anonim válasza:
Nincs peteérésed, de a hormonszint ugyanúgy megnovekszik. Sajnos előfordul, nekem is volt pozitív ovuteszt mellett olyan, hogy nem volt tüsző. :(
2/4 anonim válasza:
Lh attól növekedhet max nem lesz mi megrepedjen. Nekem is hasonló volt, szép görbével mégsem volt peteérésem.
Kitartás!
3/4 anonim válasza:
Bocsi hogy itt kérdezek .engem is érint ez a kérdés.. igaz nekem még csak szeptemberben lesz nézve de most ebben a hónapban ovu teszteltem ..volt két nap pozitiv. Lehet mégsincs peteérés ha van pozitiv teszt? És mi volt a baj ??annak aki igy vol?
4/4 anonim válasza:
Nálam ovu mentes ciklusban több napig pozi közeli akár mensiig az LH teszt. Ha lesz egy pozitív nap és utána negatív, tehát egyértelmű akkor van lh csúcs viszont nem 100%, hogy megtörténik a tüszőrepedés. Ha csak erősödik és nem lesz pozi akkor nincs lh csúcs nincs ovu sem.
Ha pedig erősödik vélt ovu idején aztán hirtelen elhalványul akkor csak egy érzékenyebb teszt kell.
Nyilván nálad nem látott domináns tüszőt így nincs ovud. Azért 9 nap minimum kell egy domináns tüszőnek, tehát, ha mégis lenne majd akkor annyival később lesz ovud, pozi ovuteszted és mensi is. Jobb esetben csak eltolódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!