Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A one step 10-es teszt gyakran...

A one step 10-es teszt gyakran szellemcsíkos? Létezik olyan akinek mégis pozitív lett a szellemcsíkosnak hitt tesztje?

Figyelt kérdés

Ma reggel csináltam egy tesztet és látszik rajta egy ugyanolyan vastag mint a kontroll de szürke színű csík. Csak közelről látható. Már 2-3 perc után is látszott. Most már talán halványabb így megszáradva.Fotózni nem is lehet.

8 dpo-n vagyok.

Október óta tesztelek de még ennyi se volt rajta soha.

2020. máj. 20. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem múlt hónapban is ilyen volt aztán megjött :(
2020. máj. 20. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
8.dpo-n fölös tesztelni, egy teszt sem mutatja, így csak a reagens látszik. 2 nap múlva nagyobb az esély, hogy lehet valami a teszten. 8.dpo-n még be sem fejeződött a beágyazódás, ergo hcg sem lehet .
2020. máj. 21. 09:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom hogy felesleges. Csak ilyenkor mindig van egy mélypontom, ezért csinálok egy tesztet amin soha semmi nem volt, erre lenyugszom és ki tudom várni a ciklus végét amíg meg nem jön.

Csak épp most nem ez történt. :(

Lehet ez lesz a tanulság hogy többet ne tesztelgessek...

2020. máj. 21. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
35%

Szabad korán tesztelni, de a korán az nem azt jelenti, hogy 7-8 nappal nem várt előtt... azért egy kicsi logika legyen benned :) 4 nappal előtte már nem butaság, de ennyivel fizikai és biológiai lehetetlenség, hogy hcg legyen a szervezetben. Tehát teljességgel felesleges ilyenkor tesztelni, hiszen jó esetben csak a beágyazódás közepén vagy. A korán tesztelés nem ezt jelenti, amit te csinálsz, mert amit te csinálsz az kb olyan mintha szexelnétek a pároddal és utána már rohannál tesztet csinálni.

És nem megbántani akarlak ezzel, tudom milyen nehéz várni és türelmetlennek lenni, de, ha nem létezik piros hó, feles arra várni. 8. dpo-n még semmi nincs, tehát fölös tesztet csinálni. 10-11. dpo-már sokkal értelmesebb, bár az a nagy helyzet, hogy mensi előtt bármilyen pozitív legyen is egy teszt, mensivel távozhat , vége is lehet. Ezért az egyért akkor szabad csak örülni, ha a nem várt napja után is pozitív a teszt :)

Próbálj türelmesebb lenni és egyezz meg magaddal, hogy ezentúl csak 3 nappal nem várt előtt tesztelsz először. Sok sikert!

2020. máj. 21. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!