A one step 10-es teszt gyakran szellemcsíkos? Létezik olyan akinek mégis pozitív lett a szellemcsíkosnak hitt tesztje?
Ma reggel csináltam egy tesztet és látszik rajta egy ugyanolyan vastag mint a kontroll de szürke színű csík. Csak közelről látható. Már 2-3 perc után is látszott. Most már talán halványabb így megszáradva.Fotózni nem is lehet.
8 dpo-n vagyok.
Október óta tesztelek de még ennyi se volt rajta soha.
Tudom hogy felesleges. Csak ilyenkor mindig van egy mélypontom, ezért csinálok egy tesztet amin soha semmi nem volt, erre lenyugszom és ki tudom várni a ciklus végét amíg meg nem jön.
Csak épp most nem ez történt. :(
Lehet ez lesz a tanulság hogy többet ne tesztelgessek...
Szabad korán tesztelni, de a korán az nem azt jelenti, hogy 7-8 nappal nem várt előtt... azért egy kicsi logika legyen benned :) 4 nappal előtte már nem butaság, de ennyivel fizikai és biológiai lehetetlenség, hogy hcg legyen a szervezetben. Tehát teljességgel felesleges ilyenkor tesztelni, hiszen jó esetben csak a beágyazódás közepén vagy. A korán tesztelés nem ezt jelenti, amit te csinálsz, mert amit te csinálsz az kb olyan mintha szexelnétek a pároddal és utána már rohannál tesztet csinálni.
És nem megbántani akarlak ezzel, tudom milyen nehéz várni és türelmetlennek lenni, de, ha nem létezik piros hó, feles arra várni. 8. dpo-n még semmi nincs, tehát fölös tesztet csinálni. 10-11. dpo-már sokkal értelmesebb, bár az a nagy helyzet, hogy mensi előtt bármilyen pozitív legyen is egy teszt, mensivel távozhat , vége is lehet. Ezért az egyért akkor szabad csak örülni, ha a nem várt napja után is pozitív a teszt :)
Próbálj türelmesebb lenni és egyezz meg magaddal, hogy ezentúl csak 3 nappal nem várt előtt tesztelsz először. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!