Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy szellemcsíkos teszt?

Pozitív vagy szellemcsíkos teszt?

Figyelt kérdés

Képet nem tudok mutatni mert nagyon nagyon halvány a 2. csík, párom szerint ott sincs de én látom. Teszt elvégzése után 2 perccel már láttam tehát nem száradás után jött elő. Szellemcsík csak száradás után van, igaz? 5napja késik. Tegnap reggel csináltam péntek reggelre már erősebbnek kell lennie ha pozi, gondolom

Úúúgy örülnék :)

2018. jan. 17. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nehéz találgatás nélkül bármit is mondani. Tegyél fel egy képet esetleg egy másik reggeli tesztről.
2018. jan. 17. 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Ma reggeli tesztem full negatív :(
2018. jan. 18. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:
A pozitiv teszt ketseg nelkul pozitiv, nem ilyen ramagyarazott csikos... a pozitiv raadasul azonnal kijon kb. Majd legkozelebb!
2018. febr. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!