Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A " szellemcsíkos " teszt...

A " szellemcsíkos " teszt látszódhat másnap így?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel csináltam egy tesztet az halvány pozitív lett! Corax tesztel csináltam, hallottam már róla jókat és rosszakat, kb 10 perc után jött ki a 2 csík a teszt csík is halványan de rózsaszín. Olvastam már sokat a “ szellem “ és “ száradási “ csíkokról. Szerintetek ha ez az lenne akkor másnap látszódhatna így?

[link]

Ma reggel teszteltem clearblue-val de az negatív lett! Mi a vélemenyétek? Szerdától tegnap estig, barnázásom volt, de csak pisiléskor a wc papiron és nagyon kicsi mennyiségbe. Hétfőn megyek dokinál én azért még bizakodok :/

2017. nov. 4. 11:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%

Barnazas =beagyazodasi verzes

Pozi teszt =terhesseg

Gratula

2017. nov. 4. 11:33
 2/21 anonim ***** válasza:

Első pozitív tuti! Én nem hiszek a szaradasi v szellemcsíkban. Amin nekem 2. csík volt az babát jelzett tök mind1 mennyi idő mulva jott ki.

Viszont a Clear blue engem sosem csapott be. Digitalis volt v sima?

En csak a digitalist hasznalom az jo!

2017. nov. 4. 11:34
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem a digitális fajta. Már nem tudom mire vélni. Nagyon remélem h baba van. De ha szellemcsíkos lenne akkor nem látszodhatna igy masnapra nem?
2017. nov. 4. 11:36
 4/21 anonim ***** válasza:
Én több ilyen tesztet azóta sem veszek mióta hamis pozi lett nem jó minőség.
2017. nov. 4. 12:15
 5/21 A kérdező kommentje:
A coraxra gondolsz? Nem tudom. Megoszló vélemények vannak róla! Én a barnázás miatt is reménykedek azért, de hétfőn már talán okosabb leszek.
2017. nov. 4. 12:17
 6/21 anonim ***** válasza:
A másik kérdésednél is válaszoltam, nekem ennél sokkal pozitívabb tesztem volt coraxxal és nem voltam az, az orvos se látott még ilyet. Nekem is ilyen elázottnak tűnt, hibás a teszt. Szerintem csinálj egy másikat reggel.
2017. nov. 4. 15:36
 7/21 A kérdező kommentje:
Már várok hétfő reggelig. Megyek orvoshoz amúgyis, hogy ez a 3 napos barnázás mi lehetett, mert menzesz nehezen :)
2017. nov. 4. 16:20
 8/21 anonim ***** válasza:
Mukor kellett volna megjönnie? Hétfőn még nem biztos, hogy látni fogod bármit is az orvos. Úgyhogy egy újabb teszttel hamarabb kiderül a dolog. De szerintem pozitív.
2017. nov. 4. 17:04
 9/21 A kérdező kommentje:
nem rendszeres a menzeszem, de 29-30 körül.. és 1jén kezdtem barnázni, 3-a estig ( azaz 3nap ), pénteken reggel csináltam az első tesztet a halvány pozitívat és ma reggel meg negatív, szóval nem értem.
2017. nov. 4. 18:06
 10/21 anonim ***** válasza:
A Clearblue nem olyan érzékeny teszt, állítólag 50-es.Baratnomnek ugyanígy volt, a Clearblue nem mutatta rendesen, a Corax igen. Én nem vártam volna a helyedben, olvastam a másik kérdésed is, gondolom ideges vagy, biztos hogy vettem volna azóta más tesztet is. A rosszabb variáció, hogy kémiai terhességed, volt, na azzal jártam így anno, mint te. Felszokott a hcgm, a teszt szépen mutatta, elkonyveltem hogy terhes vagyok, majd három nap múlva megjött. Rohanás a kórházba, hogy vetélek, de a hcgm már nulla volt. Ezért nem hiszek azóta abban, amit itt mondanak, hogy nem kell tesztelni többször, csak egyszer. A nővér szerint rossz volt a teszt, a dokim meg mondta hogy kémiai terhesség volt, és ez biztató volt, hogy legalább vmi történt. Két hónap múlva terhes is lettem, már nyolc évesek az ikrek. Kívánom hogy sikerüljön! :)
2017. nov. 4. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!