Tegnap reggel csináltam egy tesztet az halvány pozitív lett! Corax tesztel csináltam, hallottam már róla jókat és rosszakat, kb 10 perc után jött ki a 2 csík a teszt csík is halványan de rózsaszín. Olvastam már sokat a “ szellem “ és “ száradási “ csíkokról. Szerintetek ha ez az lenne akkor másnap látszódhatna így?
Ma reggel teszteltem clearblue-val de az negatív lett! Mi a vélemenyétek? Szerdától tegnap estig, barnázásom volt, de csak pisiléskor a wc papiron és nagyon kicsi mennyiségbe. Hétfőn megyek dokinál én azért még bizakodok :/
Én is ebben bizok, hogy csak a clearblue a rossz és valóban terhes vagyok. A barnàzás nekem már megszűnt, beszéltem az egyik ismerősömmel aki totál így volt mint én, nehezen jöttek ki a csíkok a teszten illetve a barnázás volt a beágyazódás, de mégis ott volt a 2 csík halványan.. és mlkor elment a dokihoz akkor még csak 3 hetes volt nem nagyon làtott semmit, majd vissza rendelte 2 hét múlva és akkor már látható volt szívhangal. Kiváncsi leszek nálam hogy lesz remélem szülők lettünk :) köszönöm hogy elmesélted ezt nekem, gratulálok az ikrekhez ! :)
2017. nov. 5. 10:10
12/21 anonim válasza:
Na mi újság van veled?
2017. nov. 6. 18:47
13/21 anonim válasza:
Mit mondott az orvos:)?
2017. nov. 6. 21:37
14/21 A kérdező kommentje:
A tegnapi orvost azt hagyjuk.. :) sztk-ba mentem megint én hülye.. akik eddig se láttak sose semmit.. mostmár a PCO-mat se látta amit hozzá teszek hónapokkal ezelőtt se látott amikor a magándoki már igen :D nem is hüvelyultrahangal nézett meg.. feldugta az ujjat és nyomogatta a hasamat.. anyukám kérdezte .. hogy azzal mit akart látni, az ujján ultrahang van?? háát totál kiakadtam.. a másik, hogy mondtam h pénteken pozi szombaton negatív megszólalt az aszisztens nő, hogy na az akkor biztosan negatív.. kb azt hittem, h megölöm.. meg kritizálta azt az orvost akinél én voltam.. elküldött vérvételre, de a HCG-t be se jelölte.. szóval ő totál kizárta a terhességet mert ő nem lát semmit.. hát könyörgöm más is járt így és 2 hét múlva vissza rendelte már ott volt a petezsák.. akkor az a halvány pozi mitől jött ki? ideges lettem meg vagyok is mert nem lettem okosabb..holnap megyek vissza a magándokimhoz már amúgy is hozzá kellett volna mennem :( szóval megy tovább a találgatás.
2017. nov. 7. 12:39
15/21 A kérdező kommentje:
ma egyébként csináltam megint 2 tesztet is.. amazont és coraxot újra.. mindkettő negatív lett.. de a jelek még mindig megvannak nálam.. szóval most nem tudom, hogy mivan, sokan mondták h száradási csík.. nem igazán lehetett az, mert nekem 5 és 10 perc között jött ki a második csík.. és a száradási csík.. órák után jön ki.. valamint a coraxnál nincs száradási csík szerintem, mert most se jött ki még órák után se semmi.. viszont a pénteki pozimat még most is látni szabad szemmel.. szóval már nagyon ideges vagyok..
3 féle variáció van a fejembe.. kémiai terhesség.. volt de már nincs.. a másik h a ciszta is okoz HCG-t csak nem tudom, h annyira magas mennyiségbe e, hogy kb terhesség jele legyen.. és az, hogy annyira nagyon nagyon kicsi h nem mindig jelzi. olvastam tapasztalatokat.. valakinek egyáltalán nem mutatta a teszt folyamatosan negatív.. volt akinek csak a 20.ik hétre lett pozi.. szóval nem tudom, de már idegbeteg vagyok :/
2017. nov. 7. 12:43
16/21 anonim válasza:
Maganorvos vagy pénzes hcg vérvétel lenne jó, ha el tudsz érni ilyesmit. Nem akarlak elkeseríteni, de az, hogy a mai tesztjeid negatívak, nem túl bíztató jel.. :(
2017. nov. 7. 20:26
17/21 A kérdező kommentje:
Akihez holnap megyek az a magándoki, csak tudom h hol rendel így a szakrendelésére megyek! Hallottam már sztorikat még bizakodok azért :) de ha nem lenne babó akkor se adjuk fel !
2017. nov. 7. 20:51
18/21 A kérdező kommentje:
voltam ma dokinál.. hát még mindig megvan a PCO-m .. terhesség az ultrahang alapján nem állapítható meg, de nem zárta ki teljesen, mert a méhnyálkahártyám is szépen megvan vastagodva ami két dolgot jelenthet ugye az egyik h megjön a másik hogy terhesség van a dologba.. elküldött 3 fajta vérvételre ami a tsh azaz a pajzsmirigy LH ami ugye a pete érést nezi h egyaltalan nekem van e .. illetve a hbg a1c amirol eddig még nem is hallottam es az azt nezi h mekkora a vercukor szintem illetve h mennyire befogado kepes a mehem meg hogyha van baba akkor annak 7%-nak kene lennie akkor biztos a terhesseg es ha az vagyok akkor mennyire van veszelybe a baba.. szoval gondolom a halvany pozi teszt es a barnazas miatt kuldott el ilyen vizsgálatokra illetve a PCO miatt mert hat ha van baba akkor veszelyeztetve lenne ezaltal es am is mindenkeppen hormonokat kell majd kapjak.. uh még mindig nem lettem teljes mertekben okosabb de ő legalabb torodott velem.. meg az a szivas h 3 hetet kell varnom :(
2017. nov. 8. 15:16
19/21 anonim válasza:
Szia!
Mizujs Veled? Azóta teszteltél?
2017. nov. 12. 07:02
20/21 A kérdező kommentje:
Szia ! Nem teszteltem azóta.. várom a véreredményemet :) vannak jeleim, de majd kiderül ! a bizakodás és a reménykedés van jelenleg ! de a tesztben is gondolkoztam hogy azt lehet csinálnom kellene
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!