9. dpon szellemcsíkos predictor early lett később pozitív vkinek?
Figyelt kérdés
Nekem korán kell tesztelnem, mert ha pozi a teszt, utrot kell szednem. 9. dpon vagyok, elvileg a predictor early kimutatja akkortól a terhességet, legalább is azt ígéri.. Fény fele fordítva látom a csíkot, vagy annak helyét nem rózsaszín. Van itt vki akinek pont ez volt és pár nap múlva pozit tesztelt??? Furán érzem magam, émelygés, hasfeszülés, de semmi mell fajdalom.2017. aug. 5. 08:31
1/10 anonim válasza:
Szia! Nekem hasonló lehetett 9dpon. Nem tudtam eldönteni hogy most van e második csik vagy nincs. Aztan másnak reggel határozott pozitiv lett. Biztos hogy 10dpo volt mert ultrahangos peteérés követésem volt
2/10 A kérdező kommentje:
dejó!! :) nagyon köszi, h írtál, reményt ad nekem is! és gratulálok! :)
2017. aug. 6. 16:05
3/10 anonim válasza:
Szivesen. Csinálsz holnap másikat ? Ha igen írd meg mi lett. Drukkolok
4/10 A kérdező kommentje:
nem volt itthon predictor early, csak 25ös, azt csináltam reggel, de azon nem látszik semmi, de ezek a 25sök nem nagyon mutatják ki nemvárt előtt. 11. dpon vagyok. ma veszek earlyt. Neked a 25ös mennyivel utana mutatta ki 10.dpotol?
2017. aug. 7. 08:32
5/10 anonim válasza:
Rossmanban vettem a facelle tesztet. Arra is az van írva hogy 25ös de szerintem az érzékenyebb. Vegyél olyat az is nagyon nagyon jo teszt. 11.dpo n már az is látható volt szépen . Teszek fel mindjárt képet
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! szuper, örülnék egy ilyen csíknak :) megírom majd mi lett.:)
2017. aug. 7. 13:50
9/10 A kérdező kommentje:
Negatív lett, most pedig megjött :(((
2017. aug. 8. 08:32
10/10 anonim válasza:
Bassszus! Nagyon sajnálom :( de fel a fejjel, legközelebb .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!