X Epil teszt szellemcsíkos?
Figyelt kérdés
Eddig sosem volt semmiféle második csík az x epil tesztjeimen, pedig én aztán mindenbe belelátom azt a csíkot... létezik, hogy 3 teszten is szellemcsík legyen? Még csak jövő héten kellene megjönnie, de szedek gyógyszert,viszont kihagytam egy szemet, szeretkeztem a szerelmemmel, és pár napra rá véreztem icipicit... Beágyazódásra gyanakszom, ezért tesztelgetek.Nektek volt szellemcsík x epilen?2017. júl. 22. 11:51
1/5 anonim válasza:
Volt bizony. Elég gyakori ennél a tipusnál. Megtudod mutatni?
2/5 A kérdező kommentje:
MÉg nem fotoztam le, meg most szaladok el, de nézegettem neten és olyan mint ez
este lefotozom!
2017. júl. 22. 12:21
3/5 anonim válasza:
Az esti fotózást hagyjad. 10 percig lehet normálisan kiértékelni utána már nem.
4/5 anonim válasza:
Hát ha ilyen, akkor ez full.pozitív
5/5 anonim válasza:
Èn is ìgy jàrtam, az összes x-epilem pozitìv volt halvànyan. Mìg màs tesztek ugyan abbòl a vizeletből negatìv. Persze baba nincs... Kipròbàltam menzesz alatt, akkor is pozit mutatott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!