Szerintetek ez a teszt halvány pozitív vagy szellemcsíkos?
2020. jan. 30. 21:34
1/28 anonim válasza:
Ez a fajta teszt egy sza.....
Szinte mindegyiken megjelenik egy halvány csík!
3/28 anonim válasza:
Most komolyan nem tudod eldönteni, hogy egy csíkot látsz, vagy kettőt? Lehet, hogy ha zseblámpával megvilágítod, és a nap is úgy süt rá, és becsukod az egyik szemed, akkor lehet látni nagyon halványan egy másik csíkot is, de ezek tökegyértelműen negatív tesztek!
4/28 anonim válasza:
Inkább csinálj egy normális tesztet.
5/28 anonim válasza:
Kisse szetazottnak tunnek a tesztek. Melyik mikori? Nem mondanam ezeket pozinak, de bármi lehet még. 2 nap mulva reggel ismetelj, de sztem másik fajta teszttel.
6/28 A kérdező kommentje:
Melyik a jó teszt? Dmben vettem.
10mpig volt àztatva, ahogy az útmutató írja.
2020. jan. 30. 21:46
7/28 anonim válasza:
Ėn a felsőn nagyon halványan látom, hogy mire gondolsz. Pár nap múlva tesztelj újra, akkor már sokkal biztosabb lesz az eredmény
8/28 anonim válasza:
Pozitív. Pontozzatok le. Stb
De a felsőn látszik csík.
9/28 anonim válasza:
Én is 2 csíkot latok. De tolem lehet szaradasi is. Par nap mulva lőjj újat
10/28 anonim válasza:
Mind a kettő negatív. Aki látja a második csíkot, az karikázza már be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!