Vérzés ellenére mégis terhesség?
Kérlek ne támadjatok le rosszindulatú kommentekkel, én sem értem ezt az egészet.
Tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami nagyon halványan, de két csíkos lett.
A probléma ott van, hogy tesztelés közben megjött.
Volt már velem ilyen, de akkor este is csináltam egy tesztet és az már teljesen hómező volt.
Most szintén csináltam este egyet, csak a megnyugvás és az elengedés végett, de az még egy kicsivel erősebb is lett, mint a reggeli.
Ami fura, hogy az első két nap fentrengve szoktam görcsölni, hányok, gyenge vagyok stb.
Most semmi. Észre sem veszem, hogy megvan..
Érdemes ismételni a tesztet? Lehet baba lenne a vérzés ellenére? (Erős, de nem darabos, fájdalommentes mensi)
Kérlek tényleg ne támadjatok nekem, tanácsokra, válaszokra van szükségem, nem lehurrogásra
Köszönöm, hogy válaszoltok ❤
Igen, azt tudom, volt már 2. Itt a fura az, hogy erösödött picit a tesztem estére
Kémiaiknál pedig estére nega volt a teszt. :/
Ezért nem értem
Lehet, nem tudom. Már nem emlékszek akkor milyennel teszteltem. Asszem facelle.
Most "otthoni terhességi teszt" volt itthon. A dmben lehet kapni, szürke dobozos.
Köszönöm a válaszodat :)
Szerintem is kémiai, nekem 5 napon keresztül halvány pozik voltak, majd időre megjött a mensim. Nem hagyott nyugodni, hiszen tele voltam tünetekkel amiket a kisfiamnál is tapasztaltam, ezért is teszteltem olyan korán, így mikor megjött teszteltem délután még egyet ami nekem is erősebb pozi lett mint előtte voltak. Kicsit reménykedtem elmúlik a vérzés, de másnap egyértelműen rendesen megvolt a mensi, így teszteltem még egyet és az már hómező lett. Próbáld elengedni, egy két nap és kiderül. A vérzés amúgy sem jelent jót, lehet progi gond is, de lehet tényleg csak a mensid indult meg. Két napig tesztelj még, ha erősődik látványosan a teszt, akkor baba lesz, viszont el kell akkor menni ezen a héten dokihoz progiért. (ha nem múlik a vérzés) Ha nem lesz erősebb egyértelmű pozi, akkor mensi és ennyi volt, kémiai. Ilyenkor érdemes a mensi utánig kivárni, tehát teszem azt 5 napos szokott lenni, akkor a 6. napon még egyet tesztelni.
Minden jót, de inkább mensire számíts mint babára :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!