Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vérzés ellenére mégis terhesség?

Vérzés ellenére mégis terhesség?

Figyelt kérdés

Kérlek ne támadjatok le rosszindulatú kommentekkel, én sem értem ezt az egészet.

Tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami nagyon halványan, de két csíkos lett.

A probléma ott van, hogy tesztelés közben megjött.

Volt már velem ilyen, de akkor este is csináltam egy tesztet és az már teljesen hómező volt.

Most szintén csináltam este egyet, csak a megnyugvás és az elengedés végett, de az még egy kicsivel erősebb is lett, mint a reggeli.

Ami fura, hogy az első két nap fentrengve szoktam görcsölni, hányok, gyenge vagyok stb.

Most semmi. Észre sem veszem, hogy megvan..

Érdemes ismételni a tesztet? Lehet baba lenne a vérzés ellenére? (Erős, de nem darabos, fájdalommentes mensi)

Kérlek tényleg ne támadjatok nekem, tanácsokra, válaszokra van szükségem, nem lehurrogásra

Köszönöm, hogy válaszoltok ❤

2020. márc. 30. 08:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
4 es vagyok.Nekem 1 kémiaim volt és 2 vetélésem.Most 4 honapos a babám! :)) Ne szomorkodj,előre nézz! 😊🤞
2020. márc. 30. 08:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :)
2020. márc. 30. 08:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Teszteltem ujra?
2020. márc. 31. 13:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Még nem. Holnap fogok
2020. márc. 31. 13:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Na mi újság kiderült valami?
2020. ápr. 4. 22:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Utána volt egy erősebb pozi tesztem, de rá 3 napra már nagyon halvány, alig látható volt. Valószínűleg volt valami, de mrrm maradt meg
2020. ápr. 5. 08:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom
2020. ápr. 5. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!