Régóta próbálkozunk a párommal. Lehet, hogy már pszichés, de minden tünetet produkálok, a teszt mégis negatív. Volt akinek csak jóval később mutatta ki a teszt a babát, mint a nemvárt?
Nekem 31. napom lett meg az első nagyon nagyon halvány pozitív tesztem, viszont én szinte biztos vagyok benne, hogy később, valamikor a 20. nap körül, volt a peteérésem.
Szóval szerintem ha később volt peteérésed, mint általában, akkor esetleg lehet, de én nem fűznék hozzá nagy reményeket.
Főleg mert én is produkáltam minden féle tünetet a sok negatív teszt mellett.
Amúgy nekem a tünetem a pozitív teszt előtt egyedül érzékeny/fájó mellek voltak, és inkább valami hormonális dologra gyanakodtam, mint terhességre, de azért a biztonság kedvéért csináltam egy tesztet :)
Azóta pedig fejfájás, másnaposság érzés, és simán el tudok már este 8-9 felé is aludni (normálisan 12-1 körül mentem aludni), étvágytalanság, émelygés. De ez mindenkinél változó szerintem.
Nem kötekedésképp kérdem, de a fogínygyulladás mióta tartozik a terhes tünetek közé?
Amúgy ha nem rendszeres a mensid akkor simán lehet később pozi a teszt.
Rendszeres szokott lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!