Pozitiv teszt, 12. Dpon megis oriasit esett a ho?
Nekem össze-vissza ugrál a hőm mindig, mégis 3x lettem már így is terhes
Volt uh-gal követett ciklusom, amikor nem is volt peteérésem,na akkor meg szépen mutatta a hőm a tankönyvi görbét. Szóval ennyit erröl.
Nem ugy ertettem, ne haragudj! :) azert irtam igy, mert nincs képem, es maskepp nem tudtam szemleltetni a halvanyat. Szóval halvány, de nem annyira. :)
Amugy fel oraval korabban mertem a szokasosnal. Es az ejjelem se volt jo. Igy mertem a szokasos idopontban is. Hat az is alacsony de kozel sem annyira. Ajj újabb csalodas.
Varom, hogy megjojjon,mar gorcsolok :/
Nem haragszom. Pont azért irtam énis,hogy nem törvényszerű a hő. Lehet azis hogy nem egy időben mértes attol is. Mindig ugyan akkor kellene és pontban felkelés után. Biztosan van benne igazság hogy ez jel lehet, nekem ez nem jött be mikor terhes voltam, azóta 4 éves a gyerekem
A megjön érzés is normális
Drukkolok👣
11.dpon 37.re ment 12.en 36.55.
Nekem is volt már tökéletes trifázisos görbém ahol csak hómezös teszteket produkáltam. Remélem sikerrel járunk mindketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!