Akinek az elmaradt mensi után lett pozitív a teszt, előtte teljesen negatív volt?
Figyelt kérdés
Mikor volt még negatív, és mikor lett pozitív?
Köszönöm
2020. aug. 19. 19:00
1/5 anonim válasza:
Azért a kérdésed akkor lesz pontos, ha benne van, hogy tudták e az ovu napját :)
Nemrég volt egy kérdés ami ezt a témát feszegette, ott mindenki aki tudta lh teszt alapján az ovu napját, 11-12. dpo-n pozit tesztelt. Tehát akinek a mensi elmaradás után lesz csak pozi, annak később volt az ovuja mint gondolta. Sokan nem nézik a peterés napját, ezért vannak a "kései" pozi tesztek.
Legtöbbször azoknak lesz később pozi, akiknek össze vissza ciklushosszai vannak pl 28-33 naposak és pont hosszabb ciklusuk lett volna.
2/5 anonim válasza:
Nekem az elmaradt mensi elott 4 nappal delutan lett halvany pozitiv tesztem. 11 dpo volt . Lh tesztel teszteltem es hot mertem onnan tudom.
3/5 A kérdező kommentje:
En biztos vagyok az ovum napjaban. 15.ciklusnapon volt. Innen szamolva holnap kell megjonnie. De a tesztem negativ volt ma reggel. Akkor ezek szerint mar ne is remenykedjek?
2020. aug. 19. 20:43
4/5 anonim válasza:
Sajnos én nem reménykednék ez alapján.:(
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! 😪
2020. aug. 19. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!