Csajok lett vkinek baba nem úgy higy a lh teszt b nem volt teljesen pozitív?
Kétszer voltam terhes, mindkétszer már az éles próbálkozás előtti 3-4 hónapban csináltam lh tesztet és soha nem volt egyforma erős a két csík, de a peteérés tuti, hogy akkor volt, mikor a legerősebb volt a csík. Az első gyerek 1., a második a 3. hónapban jött össze.
Olyannal nem találkoztam, hogy napokig nem változott a csík. Először erősödött, de soha nem lett teljesen erős, majd negatív lett.
Nekem sosem jelezte az ovut,mégis 2 gyerekem van.
Viszont javaslom menj uh-os peteérés követésre.Az 100. %.Sok sikert!
Csajok az utolso tesztet ma csináltam.szerintetek?lehet hogy ilyen.késön lesz??ez a 22 ciklusnapom. egy évig nem volt menzim és.peteéeés.most jött meg masodszor.igy reménykedek hátha
4-es vagyok.
Kb. ilyenek voltak a pozitív tesztjeim. Mindenképpen bújjatok össze és holnap is csinálj tesztet, hogy lásd ha változik.
Most lesz szerintem is, úgyhogy hajrá. Nálam is iéyen volt a pozitív.
1. voltam
Csajok még megnéznétek??én már nem értem ezt.igaz mostmár naponta többször tesztelek de összevissza mitat már mindent :( sztem nem lesz ebből semmi 😭 pedig biztam benne.elfogyott a lila tezsztem de kezdtem a one steppel és tegnap halvany volt ma meg megint erős...nem értem
Szia, szerintem 17.-en volt az ovu!
Mindig ugyanabban az időben tesztelj, ne ossze vissza mert te is belezavarodsz.
17.-en és 18.-án ha együtt voltatok szerintem van esély, de ha nem is jött ossze ne keseredj el :-) tudom nem vigasztal de ha nem jön ossze akkor lehet valami gebasz volt vagy a petesejttel vagy a spermiummal és inkább egy negatív terhességi teszt mint egy beteg baba.
Ne gorcsolj, élvezzétek egymás társaságát :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!