13.dpo-n vagyok, 10es érzékenysegü teszt, erössége megfelel a korának,vagy kémiai terhesség lesz?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezt igy nem lehet konkretan megmondani,de tapasztalatokat szeretnék meghallgatni.
Ovulációs jóstesztelek is reggeli vizeletbol,napok óta olyan pozitiv hogy ovukor se szokott ilyen lenni.
2020. aug. 20. 08:14
1/24 anonim válasza:
Ez szerintem tökéletesen erős. Csinálhatnálmegy normális fotót, ami nem ilyen közeli, akkor jobban látszódna
3/24 anonim válasza:
Teljesen jó! Itt jobban látszik! Kifejezetten erő ahhoz képest, hogy 13. Dpo! :)
7/24 anonim válasza:
Ezek a tesztek nem alkalmasak a hcg mennyiségének mérésére, csak azt mutatják, van-e. Neked van, terhes vagy.
8/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!
Nem ugy van ,hogy minél több a hcg annál erösebb a csik a teszten?
Remélem nem fog megjönni a napokban es tovább erösödik.viszont a höm 2napja lejjebb ment,de a mai teszt erösebb mint a tegnapi de nem megy a coverline alá. ez jelenthet bajt? Idönként fajdogal a hasam egy ideig,aztán elmulik mintha nem is a ciklus utolso reszeben lennek.nagyon kivancsi vagyok hogy alakul a tovabbiakban.
2020. aug. 20. 09:11
9/24 anonim válasza:
Szerintem ennyire ne pörögd túl. Van egy pozitív teszted, örülj neki.
10/24 anonim válasza:
Ne stresszelj! Örülj a szép pozitív tesztednek. Hagyd abba a hőmérőzést meg az agyalást arról, hogy kémiai terhesség lesz. Persze minden előfordulhat, de itt a gyik-en állandóan a kémiaival stresszelik a kismamákat aztán rettegés a terhesség az öröm helyett! Igenis terhes vagy és csak erre gondolj! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!