13.dpo-n vagyok, 10es érzékenysegü teszt, erössége megfelel a korának,vagy kémiai terhesség lesz?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezt igy nem lehet konkretan megmondani,de tapasztalatokat szeretnék meghallgatni.
Ovulációs jóstesztelek is reggeli vizeletbol,napok óta olyan pozitiv hogy ovukor se szokott ilyen lenni.
2020. aug. 20. 08:14
11/24 anonim válasza:
Nekem egyik gyetekkel sem volt 15. Dpon sem ilyen erős...
De csak halkan gratu, mert a végkimenetelbeb sajnos nem számít.
Könnyű, problémamentes terhességet kívánok
12/24 anonim válasza:
Az erősség nem mutat semmit, attól is függ mennyit ittál, mennyire koncentrált a vizelet, akármilyen erős a csík csak annyit jelent, hogy terhes vagy, utána bármi lehet.
13/24 anonim válasza:
Nekem a 14 dpon lett ilyen eros tesztem ket napja .
14/24 A kérdező kommentje:
Most estére nagyon fáj a hasam,pont mint ahogy meg szokott jönni. Félek,hogy nem marad velünk. Reménykedek és tesztelek hogy erősödik e.
2020. aug. 20. 22:29
15/24 A kérdező kommentje:
13. Te érzel valamit?
2020. aug. 20. 22:30
16/24 anonim válasza:
Igen neha hanyingert es fej fajast . Allando pisilesi inger,neha megfajdul a hasam pont ugy mintha megjonne de par perc allat elmulik. Emelygest is erzek neha es Te?
18/24 anonim válasza:
Megvalami en 20 as tesztel teszteltem.
19/24 A kérdező kommentje:
14.dpo.
Ilyen lett a mai másik fajta 10es tesztem. Fejfájásom nekem is van pár napja. Émelygést nem tudom,lehet csak az izgulás miatt.Hasam sokat fájdogál,mellem néha összemegy,ma megint teltebbnek érzem Elvileg még vasárnap van a nemvárt
2020. aug. 21. 08:02
20/24 anonim válasza:
Ennél lassan nem létezik erősebb teszt. Nyugi, minden rendben veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!