Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Azzal kezdődtek a tüneteim hogy egyik este olyan furcsán aludtam el olyan pozitiv és negativ érzéseim voltak mintha történne valami velem. Azóta minden nap olyan délután környékén ég a gyomrom alig birom ki estig mire veszek be savlekötőt. Tegnap olyan fejfájásom volt hogy 2 gyógyszert vettem be (ilyen nálam nem szokott lenni. Általában 1 gyógyi kihúzza és azzal elvagyok egész nap) este már hason nem birtam aludni mert fáj a mellem. Reggel pedig a székelésem sem olyan volt mint eddig (most csak 1x mentem wcre pedig minimum 2x szoktam) 24.ére nem várom. 19.én napközben csináltam xepil tesztet az negativ lett. Még van itthon egy coraxx amit majd szerintem 24.én megcsinálok reggel.. Nagyon furin érzem magam. 23/L

2020. febr. 20. 06:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szex volt? Ha igen, akkor igen, lehetsz terhes.
2020. febr. 20. 06:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Volt pé előtt közben után is. Azért vagyok ennyire rástresszelve mert sok idő után most volt pém. Pcos inzulinrezisztenciám van. Felirták múlt hónapba a merc XR 500at és 4 nap után megjött tőle előtte 67 napig nem volt menstruációm. Most örültem a pének mert rég nem volt már. Ha pedig terhes vagyok minnél előbb mennem kell orvoshoz mert nem tudom hogy kell-e valamit pótolni..
2020. febr. 20. 06:58
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Ráérsz akkor pótolni ha van már erős pozitív teszted és késik. Ugyanis akkor vagy terhes.
2020. febr. 20. 07:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2020. febr. 20. 07:31
 5/7 A kérdező kommentje:
És mikor teszteljek újra? Megvárjam a 24.ét?
2020. febr. 20. 07:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen
2020. febr. 20. 09:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Új "tünet" jött elő. Mosogattam és nekidőltem a mosogató szélének a hasammal azt hittem lehidalok olyan belenyilalt a köldökömbe. Azóta próbáltam megsimogatni de akkorát nyilal hogy egyből pisilnem kell. Hasi UH-n nemrég voltam tehát ott tuti nincs probléma. Ez mitől lehet? Tapasztalt valaki ilyet?
2020. febr. 20. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!