13.dpo-n vagyok, 10es érzékenysegü teszt, erössége megfelel a korának,vagy kémiai terhesség lesz?
Tudom hogy ezt igy nem lehet konkretan megmondani,de tapasztalatokat szeretnék meghallgatni.
Ovulációs jóstesztelek is reggeli vizeletbol,napok óta olyan pozitiv hogy ovukor se szokott ilyen lenni.
Szia! Nyugi, ez nagyon is pozitív :)
Én 1 hetet végig teszteltem, nem bírtam felfogni hogy, mind2 csík ott van. Az első nagyon halvány lett a 16.dpon, szépen erősödött. Volt még itthon egy teszt, egy hét kihagyás után előttem azt is, hogy meg van e még a 2 csík 😂 annyira hihetetlen volt. Ezen az utolsón a T sokkal erősebb lett mint a C. Azóta 15 hetes vagyok, mostmár szívhang figyelővel ellenőrzöm néha, hogy meg van e még 😅
Nem vagyok paramami, de szeretem hallani
Szóval nyugi 😄 Gratulálok és vigyázz magatokra🥰
vao, gratulálok :)
én is maholnap nem várom, de nem merek már tesztelni, viszont folyamatos mindjárt megjön érzésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!