Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16.dpon miért negatív a teszt?

16.dpon miért negatív a teszt?

Figyelt kérdés

Naptár szerint 16.dpon voltam tegnap.. teszteltem de negatív.. menzeszem 1 napig tartott.. ami mindig 4-5 napig szokott tartani..

Lustaság, enyhe derék fájás tegnaptól, és bal oldalon enyhe szurkáló kis görcsök..

Kinek hanyadik dpon lett pozitív tesztje?

2020. okt. 15. 15:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
29 azt hittem szekálod a kerdezot 😀
2020. okt. 28. 11:23
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem akarom én szekálni, szegénynek, ha tényleg nem jött össze a baba, akkor így is van elég baja!
2020. okt. 28. 14:15
 33/33 anonim ***** válasza:
70%
Komolyan gyerekek, hihetetlen ami itt a gyiken terhesség kérdésben folyik! 30 éve vagyok szülésznő, 3 gyereket szültem. Lehet, hogy le vagyok maradva ( na jó, nem vagyok. Tisztában vagyok a mai szuper tesztekkel. ), de mi ez az iszonyat nagyfokú türelmetlenség?? Mitől jó, ha hamarabb megtudjátok, hogy terhesek vagytok, mint még mielőtt megjönne vagy nem jönne meg, és pár nap múlva gyanakodni kezdenétek? Tudjátok hány korai terhesség megy el még azelőtt, hogy a ciklus végére érnénk? Sok! Nem tud letapadni, kilöki a szervezet, hormonhatás stb. Spilázzátok magatokat napokig a semmin! Aztán meg bejöttök a nőgyógyászati ügyeletre este nyolckor, meg éjjel kettőkor, hogy ti aztán nagyon terhesek vagytok és elkezdtetek vérezni meg görcsölni és aztán kiderül, hogy csak menstruáltok. Ennek a türelmetlenségnek csak a tesztgyártók örülnek.
2020. okt. 28. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!