Rendszertelen menstruáció mellett negatív teszt után lehetséges még a pozitív?
31-40 napos ciklusaim vannak. Alltalaban 31-33 de pl multhonapban 39ik napon jött meg. Másodikára vártam az lett volna a 31.nap, másnap negatívat teszteltem, nyolcadikan lesz a 38.nap.
Voltunk együtt többször minden héten legalább 2x. Van még pici esély h pozitív legyen a teszt?
Nekem nincs semmi bajom, mégis összevissza jön meg. Sosem volt rendszeres, ciklusom se volt soha, volt hogy fél évet kihagyott. Tavaly márciusban volt meg, aztán áprilisban nem, májusban pozitívat teszteltem, tehát nem jött meg, mégis teherbe estem, az orvos tudja mi a helyzet, bár nehezen hitte el, hogy áprilisban nem menstruáltam, de ez az igazság. Május 13.-án lett pozitív a tesztem, aznap már mentem is dokihoz, 5 hetes kismama voltam, és egészséges kisfiam született idén januárban, aki már 9 hónapos. 😊
Úgyhogy bármi lehet, simán lehetsz terhes. 😊 Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!