Rendszertelen, olykor kimaradó menstruáció mellett teherbeesés?
Van esetleg valaki hasonló cipőben? Melyik terhesvitamin tudná a legtöbbet, mármint hogy felkészülten szeretnék belevágni a babaprojektbe, de szeretnék biztosra menni.
Az orvosommal abban egyeztünk meg hogy egyenlőre nem szeretnék hormon tartalmú gyógyszert szedni, mert a fogamzásgátló hazavágta a vérzésem. Azt javasolta próbáljak ki terhesvitamint mert az csak vitamin.
Nem mondta hogy konkrétan ezt szedjem. Felsorolta, és a döntés hogy melyikkel próbálkozok az enyém.
(Rosszakarók kíméljenek... köszönöm.)
Régi a kérdés, de leírom a tapasztalatom, hátha valakinek segít.
Egész életemben rendszertelen menstruációm volt, olykor egy egész évre is kimaradt. Jobb időkben kb 35-80 napokra jött meg.
Babát szerettünk volna és én is kétségbe estem, hogy ilyen körülmények mellett milyen esélyeim lesznek, úgy mégis... A nőgyógyászom, mielőtt bármilyen hormonnal teletömött volna, ajánlott egy folsav+myo-inositol tartalmú készítményt, ezen kívül nagyon kevés cukrosat ettem és próbáltam a teljes kiőrlésű termékeket előnyben részesíteni, ezt kb 3 hónapig. Addigra kiderült, hogy terhes vagyok. :D
Október végén volt az utolsó menstruációm és valamikor december közepén fogant a baba. Létezik a spontán peteérés embereknél is, mint pl a nyulaknál. :D
Nem azt mondom, hogy mindenkinek ez a megoldás, de egyszerűen meg kell próbálni kicsit változtatni (életmód, táplálkozás, mozgás) és a folsav+myo-inositol kombó elég sokaknak bejött (még mielőtt teherbe akarnál esni). Szóval van remény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!