Késői ovu napjától számolva ma van a 12. nap. Mikor teszteljek, hogy biztos eredményt kapjak?
Figyelt kérdés
Eddigi tesztjeim negatívak, ha minden igaz(ovu teszt alapján a ciklusom 22. napján volt pozitív most vagyok a 33. napon) együttlét volt, most pedig már nem tudom mi a helyzet. A mellfeszülésen kívül nincs más tünet( volt egy aprócska hasszurka pár napja, de csak egyszer..) A mellem amúgy is szokott feszülni mensi előtt. Plusz van egy jó pár pattanásom.2019. nov. 8. 13:26
1/17 anonim válasza:
Ha nem jelentkezik a menzesz, szerintem tesztelhetsz. De aktustól számítva minimum 2-3 hét mire kimutatja
2/17 anonim válasza:
Olyan nehéz elhinni, hogy gyermeket vállaló nők nem iskolázottak annyira, vagy nem bírnak egy nagyon egyszerű információnak utána nézni, miszerint a menzesz kimaradását az első tünet és az előtt tesztelhetsz sőt lehet pozitív is lesz de akár kémiai is lehet. Mi ebben annyira nehéz hogy minden áldott nap négyen megkérdezik?
3/17 A kérdező kommentje:
Mert ennyire szeretnénk vagy éppen nem szeretnének babát. Mert talán egy kis segítséget,tanácsot,pozitív megnyilvánulásokat várunk. Ha nem tetszik ez a kérdés minek írsz alá?! Iskolázott vagyok, képzeld el, de attól még vágyhatok nagyon valamire. :)
2019. nov. 8. 13:57
4/17 anonim válasza:
Ha kimarad a mensi, akkor tesztelj. Vágyhatsz rá, de attól még nem kell hülyeségeket kérdezni. Nem terhességi teszttől leszel terhes.
5/17 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon nem ez a hülye kérdés. Tisztában vagyok, hogy hogyan készül egy gyermek, de nem kell kioktatni csak válaszolni... nem szeretem az ilyeneket...
2019. nov. 8. 14:09
6/17 A kérdező kommentje:
Lassan már az ember sehol nem kérdezhet semmit,mert leszólják...
2019. nov. 8. 14:10
7/17 anonim válasza:
Le se írtad, hogy hány naposak a ciklusaid.
8/17 anonim válasza:
Nyilván totál rendszertelen a ciklusa, amit ahelyett, hogy kivizsgáltatna, azzal próbál áthidalni, hogy "nagyon vágyik rá".
Ha tényleg akkor volt ovulációd, akkor 4-5 nap múlva már biztosat kellene mutatnia a tesztnek. De amúgy nem akkor van ovuláció, amikor pozitív az LH teszt, hanem amikor először negatív.
9/17 anonim válasza:
De ezt azért csak érted hogy nem attól leszel terhes hogy vágysz rá és idő előtt tesztelsz. Ezért felesleges a kérdés, mert semmivel nem segít hozzá a teherbe eséshez. Ha praktikákat kérdeznél, hogy mivel lehet a teherbeesést elősegíteni megérteném de ez a kérdés és hozzá ez a magyarázat szimplán logikátlan. Ezt nyilván te is érzed
10/17 A kérdező kommentje:
Tudom milyen hosszú a ciklusom. Inkább ne is írtatok volna semmit. :)
2019. nov. 8. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!