Ma reggel vettem 1 terhességi tesztet és arra az volt irva, hogy már 10 napos eredményt is kimutat . Szerintetek teszteljek holnap vagy várjak még onnantól számitva 4 napot?
Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek?2012. jún. 28. 19:31
1/4 anonim válasza:
Fogantatás után 10 nappal. Akkor a 12 vagy 13 napon tesztelj!! Szurkolok!
2/4 anonim válasza:
A tesztekre általában úgy van ráírva, hogy mondjuk nemvárt előtt 3 nappal 65%, 2 nappal 85%, 1 nappal 98% stb a megbízhatósága. Legalábbis a jobb tesztekre.
De szerintem is várj.
3/4 anonim válasza:
A tesztekre azt szokták írni, hogy beágyazódás után hány nappal mutatja ki a terhességet, mivel beágyazodáskor kezd el a szervezet termelni HCG-t és a teszt a HCG mennyiségét mutatja ki, minál több nap telt el annál több van a szervezetben beágyazódás után és annál vastagabb és élénkebb a 2. csík. Tehát, ha 10 nap akkor a nemvárt után 10 nap, ha 1 nap akkor kb.: a nemvárt napján. Vegyél inkább 10-es vagy 25-ös érzékenységűt, az előbb kimutatja. Vehetsz pl.: a DM-ben vagy vaterán
4/4 A kérdező kommentje:
Megcsináltam ma reggel a tesztet és negativ lett, azért köszi a bíztatást.
2012. júl. 4. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!