Aktus után ha 23 nappal negatív a terhességi teszt lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
x-epil teszt
Kiszakadt az óvszer,még időben észrevettük,de az előváladék miatt csináltam inkább egy tesztet.
Korai volt még a tesztelés?
2020. okt. 7. 23:00
1/10 anonim válasza:
Menstruációddal mi a helyzet? amúgy 23 napnál már ki kéne mutatnia, 14-16 nap a beágyazódás
2/10 anonim válasza:
Már a tököm tele van ezekkel a terhes nem terhes kérdésekkel! Más témátok nincs, csak ez b+?! Kúva unalmas már...
3/10 A kérdező kommentje:
Megjött, de mióta elmúlt, több mint egy hete fájnak a melleim, fáj a derekam,hasam.
Ezért is csináltam tesztet.
2020. okt. 7. 23:43
4/10 anonim válasza:
Megjött, vagyis nem vagy terhes. Hány éves vagy, hogy még ezzel se vagy tisztában? 🤦
5/10 anonim válasza:
megjött, negatív a teszted, és már 3 hét eltelt azóta. Mitől lennél terhes? Amúgy meg ha nem hiszel sem a tesztnek, sem a testednek, menj el nőgyógyászhoz, ha baba lenne, lassan már látszódna. De mire időpontot ad, tuti. De nem vagy terhes, nyugodj meg.
6/10 anonim válasza:
Megjött a mensim. Terhes vagyok? Na kb. ilyen szintű ez a kérdés.
7/10 hazzard válasza:
Ha ennyire félsz, akkor miért kefélsz?
9/10 AlexandraL22 válasza:
Kedves 4es! Èdesanyámnak rendszeres menstruàcioja volt a terhesség 4.hónapjaig!!! Az 5.ben kimaradt ès csak akkor tudta meg hogy terhes.. szoval igen te nagyokos letezik olyan hogy mensi terhessèg alatt
10/10 anonim válasza:
Birom ezeket
Van menstruacio, nrgativ teszt= nem terhes
Nincs mensi, pozitiv teszt= terhes
Ezek barmely kombinacioja eseten varakozas vagy/es orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!