Orvos mondd biztosat nem hallgatok a hulye kommentekre😊
2020. okt. 15. 23:23
22/33 anonim válasza:
XD jolvan akkor terhes vagy. Gratulálunk.
Máskor úgy kezdd akkor a kérdést, hogy te csak a képzelgéseid és a vágyaid táplálását szeretnéd kiélni és nem írnak logikus válaszokat. Hanem igen, az nem mensi volt hanem beagyazodas tizenX nappal pé után, meg azért negatív, mert később fogant. Nem ugy reagalni a valaszokra mintha mi miattunk nem lennel terhes
2020. okt. 16. 06:52
23/33 anonim válasza:
Nem baj, innen lehet nagyot pofára esni :) Az ilyen ember az orvosnak sem fog hinni 😅 Már látom a következő kérdést: '' Ilyenkor még túl pici a terhesség, és a doki azért nem látott semmit ugye? ''
2020. okt. 16. 06:58
24/33 anonim válasza:
Áruld már el miért vagy agresszív?
Most mit vársz, hogy bólogassunk hogy igen TUTI terhes vagy, aki meg nem az okoskodó és hülye? Minek írtál ki kérést, ha ennyire nagyon biztos vagy a dolgodban?
Tipikus ostoba ember, aki csak azt a választ fogadja el, ami neki tetszik.
Amúgy nem velünk kell pattogni, ha nem vagy terhes, nem a mi hibánk, csak mondom.
2020. okt. 16. 08:26
25/33 anonim válasza:
23 volt már ilyen kérdező itt. Már a doki is 3x elmondta, hogy nem terhes, de csak jött itt a tüneteivel 🤦🏼♂️
2020. okt. 16. 10:18
26/33 anonim válasza:
Az utóbbi hetekben megszaporodtak a menstruáló/vérző, negatív tesztes kérdezők. A legviccesebbek, akik utána bekamuzzák, hogy egyébként másnap már embriót látott a doki...
2020. okt. 16. 10:54
27/33 anonim válasza:
Én nem tudom hogy mit gondolnak. Ja, persze, majd el is hisszük. Egyből 6 hetesen ágyazódott be, sőt már úgy fog születni, hogy tudja az ábécét és a szorzótáblát.
2020. okt. 16. 13:43
28/33 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Voltál orvosnál? Mi újság?
2020. okt. 28. 07:37
29/33 anonim válasza:
28 mennyire troll dolog visszajönni egy ilyen kérdéshez 😂
2020. okt. 28. 09:47
30/33 anonim válasza:
29. Most írtam először a poszthoz. Nem én vagyok az előző válaszokat adó. Nem trollkodni akartam, csak kíváncsi voltam mit mondott neki az orvos. 😉
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!