16.dpon miért negatív a teszt?
Naptár szerint 16.dpon voltam tegnap.. teszteltem de negatív.. menzeszem 1 napig tartott.. ami mindig 4-5 napig szokott tartani..
Lustaság, enyhe derék fájás tegnaptól, és bal oldalon enyhe szurkáló kis görcsök..
Kinek hanyadik dpon lett pozitív tesztje?
9-es szerintem nem vagy tisztába a dpo fogalmával. Egy 10-es érzékenységű teszt 9.dpo-tól pozitív. Egy 25-ös érzékenységű 12.dpo-tól pozitív. 16.dpo-n már rég leugrana a csík.
Menstruáltál, mindegy hány nap, nem vagy gép... Teszt negatív= nincs hcg-d... Imádom a gyakori kérdéseket, itt bármennyi tény ellenére is képesek bebeszélni maguknak, hogy babát várnak 😅 És csak a nekik tetsző választ fogadják el... Hihetetlen... Üdv egy három gyermekes anyuka.
Igen és azokkal mi van akik terhesség alatt is menstruálnak?
És azokkal akiknek később lett pozitív a tesztje?
Nagyon tudtok.. testre meg annyit hogy az én testem! Ismerem!
És ha a Hortobágyon patadobogast hallasz zsiráfra vagy szürkemarhára tippelsz? Lehet zsiraf is. Ha megszokott egy allatkertbol. De lényegesen nagyobb esélyed lesz a marhára.
Nem azért mondjuk mert szemetkedni akarunk, de abnormális ebbe beleélned magad, mert óriásit lehet koppanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!